建乜撚野制派呀,奶共狗就奶共狗啦。

32 回覆
57 Like 4 Dislike
奶共狗呢個名係屬於你班奶共狗架屌你老母
條女真係好拎索呀!!! 
好想撕開佢條裙,一手扯拎爛佢條底褲 !!! 
一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 
條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同?屎全部奶乾淨!!! 
連佢?邊D油都要奶埋!!! 
兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 
再轉身放條巨拎入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 
再轉身用100%力度一野Hi落佢個淫?度!!! 
之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己D屎!!! 
Hi緊佢個口時,用三條手指插入佢個?度係咁了!!! 
最後插到個?最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
上面位巴打想點?
泛民就比人叫反對派
政咩治啊,討論女先啦
建制本身個定位就親政府 有乜問題

奶共狗霍金轉身

邊個場?

所以咪要正名係奶共狗囉,有乜問題?

所以咪要正名係奶共狗囉,有乜問題?

奶共狗,我屌你老母呀
必也正名乎

d奶共傳媒同d五毛狗西,幫班五毛奶共狗政治化妝,叫呢班奶共狗做建制派,我建佢老母個制,奶共狗就係奶共狗,無其它名貼設過奶共狗呢個名。
邊條五毛狗西畀負皮?
必也正名乎

d奶共傳媒同d五毛狗西,幫班五毛奶共狗政治化妝,叫呢班奶共狗做建制派,我建佢老母個制,奶共狗就係奶共狗,無其它名貼設過奶共狗呢個名。

五毛鬼畜今晚突然全軍盡出鳩吠狂咬
必也正名乎

五毛鬼畜今晚突然全軍盡出鳩吠狂咬

班五毛狗都休息左幾日啦,係時間出現啦。
支持
支持

以後都要叫班奶共狗做奶共狗,唔係乜撚野建制乜鳩野派。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞