中共計謀:趕走南亞人方便支那狗大舉入侵

14 回覆
3 Like 13 Dislike
南亞人肯學廣東話已經高質過班支那狗多多聲,仲可以令廣東話更加國際化,近排咁多南亞人負面新聞都知係中共背後做緊野
好彩仲有唔少南亞義士
遠渡而來香港,幫手頂住
等啲支那人冇咁易落嚟
樓主小心黃巢嬲

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
南亞人肯學廣東話已經高質過班支那狗多多聲,仲可以令廣東話更加國際化,近排咁多南亞人負面新聞都知係中共背後做緊野

邊撚個同你講佢地肯學廣東話呀
日日見就d蝻都係係到嘰哩咕嚕講差話

你鍾意啦
事實佢地根本係少數
點計都係支那人「唔肯」學嘅數目大啲

你鍾意啦
事實佢地根本係少數
點計都係支那人「唔肯」學嘅數目大啲

成日用類比再加集體概念模糊化

連政府部門唔識咖哩文就佢地都屌

兩邊都一擔擔
自我中心重又覺得世界圍住/欠左佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞