有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike
http://www.e2046.com/
老翻大本營, 罪大惡極, 快D入去開戰

呢個咩網黎,好似好多好野
頂唔順佢隻藍 噴左粉藍色 暫時無爆膠既問題

巴打用左邊隻粉藍?

買咗龍桃子隻曉 素組其實都唔錯

呢隻係素組!? 唔係鍍金黎嫁?

呢隻個樣勁柒喎
https://youtu.be/qdt-QZJio2I?t=6m24s
自己睇
頂唔順佢隻藍 噴左粉藍色 暫時無爆膠既問題

巴打用左邊隻粉藍?

自己溝既

講到尾又係駁唔到日本翻件
下面依類都係老翻呀,仲要有大陸,拿拿林去屌尻人地啦
不過就貴過同型你隻千6好多
認真講句第一頁果隻已經屌打緊你

駛同你講咁多
你答我一句
你係咪用緊翻覺得好自豪

自豪?
由頭到尾得你自己拎住千蚊入黎打飛機咋

番屋企做下功課先啦廢老

百貨應百客 有咩問題? 三星都抄apple 啦 唔通會無人買? 其實你係唔係想刷存在感?
炒家死全家
有無巴打有呢個問題 果個位我一尸
有無巴打同我一樣 圖入面紅圈個位係合唔哂架

啱啱去咗深水埗 大班賣緊260 龍桃子275

有無方法解決

有無方法解決

我出埋大力金剛指都合唔埋 勁大條罅

有無方法解決

通病黎

係呀 全素組嚟 曉呢隻無鍍到金 但隻金色都已經好靚

巴打我砌到1半,佢腳d水口位搞唔掂

有無方法解決

腰炮果個位都係咁

隻角同個樣"咩"晒喎

呢隻啲水口 我都係慢慢磨
但我都有好多瑕疵位

隻角同個樣"咩"晒喎

巴打好厲害 我都係要就位影
佢啲貼紙同個模明明啱位 但成品就變咗咁樣

有無方法解決

腰炮果個位都係咁

我頭個part都係咁,仲以為係自己啪唔夠力

呢隻個樣勁柒喎
https://youtu.be/qdt-QZJio2I?t=6m24s?t=6m24s
自己睇

個頭位係合唔埋
睇成品好似好靚
點知個頭合唔實 砌到我炆
成隻dum左

隻角同個樣"咩"晒喎

巴打好厲害 我都係要就位影
佢啲貼紙同個模明明啱位 但成品就變咗咁樣

ok呀
利申:要求低

真係幾靚

真係幾靚

有無方法解決

通病黎

用搥仔
龍桃子隻命運高唔高質? 以素組黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞