有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike
自己有隻mb sf都想淘隻番黎粗啪
等緊龍桃隻pg獨角獸,有冇巴打知邊度重有得訂

痴線
不得不承認,係翻得好靚

依隻係大班?

真係素組???

我問過淘寶啲賣家 佢話下一批未有確實貨期 不過你香港訂都預左食水深

痴線
不得不承認,係翻得好靚

依隻係大班?

真係素組???

呃你做咩,睇片啦

依隻係大班?

真係素組???

呃你做咩,睇片啦

巴打買左未? 如無意外我果隻後日有得玩

真係素組???

呃你做咩,睇片啦

未啊 到左都未玩得
隻沙殺比骨都未整好

呃你做咩,睇片啦

未啊 到左都未玩得
隻沙殺比骨都未整好

嘩 應該有排整 我都想砌MG新安洲或者沙殺比, 不過新手驚功夫未到家

未啊 到左都未玩得
隻沙殺比骨都未整好

嘩 應該有排整 我都想砌MG新安洲或者沙殺比, 不過新手驚功夫未到家

件多姐,無乜技術可言
未買睇下
https://www.youtube.com/watch?v=O5RoRU4NF4Q

Detail 位今次真係大班做得好d

但係只可以素組,洗電鍍同上色都有風險
未買睇下
https://www.youtube.com/watch?v=O5RoRU4NF4Q

電鍍水口冇做隱藏
有少少失望

電鍍水口冇做隱藏
有少少失望

原本平得有道理
係大陸仔含家都玩素組先升價
竟然無人屌大陸仔老翻
高登變左
竟然無人屌大陸仔老翻
高登變左

等人屌緊
竟然無人屌大陸仔老翻
高登變左

砌模型都屌既話會有好多矛盾
竟然無人屌大陸仔老翻
高登變左

呢D自己開模唔係直DUP 既, 無咩人屌 比人屌多數係, 又要買老翻又要呻難砌
竟然無人屌大陸仔老翻
高登變左

呢D自己開模唔係直DUP 既, 無咩人屌 比人屌多數係, 又要買老翻又要呻難砌

用依隻為例,技術好少少根本可以屌打老正
當然我地唔可以咁比較
唔鍾意突自

我問過淘寶啲賣家 佢話下一批未有確實貨期 不過你香港訂都預左食水深

大林之前開訂都係420,如果500以內都屌得過,多大班成set武器同遙控led燈

大林之前開訂都係420,如果500以內都屌得過,多大班成set武器同遙控led燈

係百度睇到, 上小小陰影加滲線已經咁睇得
想買大班
但係龍桃子對光翼好正
唔知點揀好
其實呢隻大班SF難唔難砌?
啲榫位啱唔啱位?
係咪經常要大力啪?
其實呢隻大班SF難唔難砌?
啲榫位啱唔啱位?
係咪經常要大力啪?

國貨一定要預左會咁
想問下大班突自如果重新上色會有咩風險?
想噴珍珠色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞