有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike
其實呢隻大班SF難唔難砌?
啲榫位啱唔啱位?
係咪經常要大力啪?

國貨一定要預左會咁

啲軟膠位 好似處女咁 好難篤入去
想問下大班突自如果重新上色會有咩風險?
想噴珍珠色

上色點解買大班
有無邊間淘寶有大班MB另可以加錢買龍桃隻翼?
想噴珍珠色

上色點解買大班

未玩過大陸模型,其實我好奇想問下
因為有d色想用番大班色,只係想將藍色同黑色再重噴
想噴珍珠色

上色點解買大班

又細又脆就盡量唔好搞
藍色一定要噴,依層明既

我問過淘寶啲賣家 佢話下一批未有確實貨期 不過你香港訂都預左食水深

大林之前開訂都係420,如果500以內都屌得過,多大班成set武器同遙控led燈

係百度睇到, 上小小陰影加滲線已經咁睇得

得罪講句好柒
正版四四正正咁咪幾好 呢個完全係畫蛇添足

上色點解買大班

又細又脆就盡量唔好搞
藍色一定要噴,依層明既

本身都打算素做就算,但藍色d紋就過唔到自己個關

隻角好似都仲安全 不過個地台真係麻麻 實物好濛

龍桃個地台啲印字幾清我覺得

呢隻係咪大班?
如果噴消光會唔會好怪
如果噴消光會唔會好怪

同問
好靚,不過大左懶得砌模型

下年好似會出老翻 3紅00r,突自加光翼同00q加gn劍4

唔對水口有強逼症既,素組真心掂
啲分色分件真係無得頂,但太散所以搞到成日甩件
好靚,不過大左懶得砌模型

下年好似會出老翻 3紅00r,突自加光翼同00q加gn劍4

我部大班sf個頭有好大個縫,諗極都唔知點整
大班個頭好樣衰

好想重噴藍色 但又怕d件頂唔住,唔知點算好

呢隻係咪大班?

大班
其實最大問題係Fighter呢個字

呢隻係咪大班?

大班
其實最大問題係Fighter呢個字

word 啲字?
負皮 上一頁
負皮 上一頁

死炒家 收皮啦
唔係唔慳嗰少少
係班仆街炒貴咁多點食呀
望住隻mb sf比人炒到咁,想後追都追唔到

on9仔 後追就抵撚死啦
當初開訂千六蚊唔訂走黎後追

好想重噴藍色 但又怕d件頂唔住,唔知點算好

其實上左灰應該安全個喎,驚既就唔好濕噴
同埋國產野要洗件
負皮 上一頁

死炒家 收皮啦

好酸呀 !!!!!!!!!!!!!

笑死我, 話我係炒家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞