有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike

真係幾靚

砌完都未有時間貼貼紙

我出埋大力金剛指都合唔埋 勁大條罅

通病黎

用搥仔

一陣試下
訂左龍桃突自
有無人知對光翼咩質素

呢隻係素組!? 唔係鍍金黎嫁?

呢隻個樣勁柒喎
https://youtu.be/qdt-QZJio2I?t=6m24s?t=6m24s?t=6m24s
自己睇

個頭位係合唔埋
睇成品好似好靚
點知個頭合唔實 砌到我炆
成隻dum左

我砌完都變大力金剛指

呢隻個樣勁柒喎
https://youtu.be/qdt-QZJio2I?t=6m24s?t=6m24s?t=6m24s?t=6m24s
自己睇

個頭位係合唔埋
睇成品好似好靚
點知個頭合唔實 砌到我炆
成隻dum左

我砌完都變大力金剛指

何必呢,用鉗咪算囉
有無人試過將生果初回對翼用係大班度?
如果想自己上色係咪買龍桃子比較好?
同埋上色之前係咪一定要上灰打底先?

龍桃唔洗洗電鍍
上唔上底灰我個人睇情況
如果冇補畢地/原子灰要上金屬色我會直接噴黑 慳番層底
當然如果你對打磨冇信心都可以上層底灰黎check件
如果上淺色就一定要打底先 , 唔係好難覆蓋到原來既顏色
(當然本身係白色就唔洗)
想砌枝槍 發覺自己掉左A果版件

龍桃唔洗洗電鍍
上唔上底灰我個人睇情況
如果冇補畢地/原子灰要上金屬色我會直接噴黑 慳番層底
當然如果你對打磨冇信心都可以上層底灰黎check件
如果上淺色就一定要打底先 , 唔係好難覆蓋到原來既顏色
(當然本身係白色就唔洗)

唔該曬巴打
幾年冇砌模想買隻返黎上金屬色

好似幾正

好似幾正

上半身同把劍幾正
但下半身對腳好似粗咗小小
絲打不懂一問
淘寶有無本體要大班 龍騎兵特效要龍桃賣架
絲打不懂一問

分開兩樣買咪得囉
絲打不懂一問

分開兩樣買咪得囉

但個龍桃個特效岩唔岩大班對翼架?
絲打不懂一問

分開兩樣買咪得囉

但個龍桃個特效岩唔岩大班對翼架?

好似唔岩
絲打不懂一問

本體可以要大班,但龍桃對光翼無散買所以只可以上Fb group收睇下有無人放
但大班對翼靚好多,點解唔買埋大班翼
我都煩左好耐應該買邊隻....

好似幾正

上半身同把劍幾正
但下半身對腳好似粗咗小小

聽聞呢間廠唔掂,件成日甩,隻曉霸擊好似同廠
砌緊隻笨大build strike 唔小心整斷手指
咁就係淘寶買隻橙命順便買埋龍桃可動手
輕輕一扭 兩隻手都比我整到斷手指
最後用番佢既造型手
最後用番佢既造型手

龍桃可動手不嬲伏黎勁易爛
Btw點解咁多人鐘意可動手
渣唔穩武器,我都係用造型手多
最後用番佢既造型手

龍桃可動手不嬲伏黎勁易爛
Btw點解咁多人鐘意可動手
渣唔穩武器,我都係用造型手多

之前砌過隻mg rx78隻可動手
感覺好實淨 當然渣武器係差少少
諗住比機會佢試下國產野就中伏
我仲停留係國產第一隻Hi-v果個時代,果陣個頭真係柒到唔敢睇
咩依家d模靚左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞