有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike

呢張先係素組 大班

都唔錯呀

痴撚線 係唔係呀 睇唔出係素組

係呀,因為佢幫你噴埋,不過始終係模型,無打磨無剩近睇都係柒
做齊野龍桃都可以做到官方張圖既

呢張先係素組 大班

都唔錯呀

好似差不多

都唔錯呀

係呀,因為佢幫你噴埋,不過始終係模型,無打磨無剩近睇都係柒
做齊野龍桃都可以做到官方張圖既

好似大陸仔mc 都出

都唔錯呀

好似差不多

岩岩幾個鐘前見到fb有人開post整隻大班
係會有好多位啪唔盡,會有縫位
炒價1/20 既價錢可以玩到MB 造型

好似差不多

玩得大陸野都預左既 砌過龍桃子突擊同命運, 兩部都有幾個地方要擴孔或者斜剪條柱 唔難的 所以有啲人話新手唔好玩大陸野 因為有啲位要自己執生

呢張先係素組 大班

都唔錯呀

呢張都係素組呀

好似差不多

玩得大陸野都預左既 砌過龍桃子突擊同命運, 兩部都有幾個地方要擴孔或者斜剪條柱 唔難的 所以有啲人話新手唔好玩大陸野 因為有啲位要自己執生

依點我明,我見佢張圖好似有金骨位佢就圈住話有縫

依點我明,我見佢張圖好似有金骨位佢就圈住話有縫

如果有縫真係解決唔到都算啦 見過有啲人係話啲件唔太硬淨 斷件命要斷關節果啲位 最驚就真係呢啲
巴打們,香港邊度有大班d gundam買,但求MG過下手癮
定一定要taobao
定一定要taobao

Facebook search DL model/ ssp福榮街
定一定要taobao

Facebook search DL model/ ssp福榮街

淘寶啦
去附近順豐鋪拎貨
又唔洗周圍搵
又唔會俾埋啲ON9錢人賺
<blockquote>巴打們,香港邊度有大班d gundam買,但求MG過下手癮
定一定要taobao

Facebook search DL model/ ssp福榮街</blockquote>
淘寶啦
去附近順豐鋪拎貨
又唔洗周圍搵
又唔會俾埋啲ON9錢人賺

但大班係咪真係要成日鑽洞,磨位
新手一問, 咩叫鑽洞磨位

可能我講得唔好,即係d 凹凸位老翻野多數做得差,會塞唔入,所以要係2個位磨番平或者鑽大佢

可能我講得唔好,即係d 凹凸位老翻野多數做得差,會塞唔入,所以要係2個位磨番平或者鑽大佢

姐係整到岩位插得入就得啦
已淘龍桃

素組派就玩大班
有經驗少少玩龍桃無死
因為貪佢送埋兩對翼

唔知命運對翼啱唔啱位上落mb 隻命運度

好撚大對架....真係
已淘龍桃

素組派就玩大班
有經驗少少玩龍桃無死
因為貪佢送埋兩對翼

唔知命運對翼啱唔啱位上落mb 隻命運度

已到貨揮手
幾十蚊貨仔我就收貨了,但明顯過重

姐係整到岩位插得入就得啦

係, 玩大陸野就預左要處理斷件, 縫, 啪唔埋, 唔對稱, 甚至中獎無緊忽之類,
要用AA膠, 鑽, 甚至畢地重新造型
咁撚類我都係玩正版算
訂左龍桃
砌完模魂超魔神同埋幾廿年前既高達戰艦之後
我相信難唔到我既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞