有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike

同老翻真係冇得比

同老翻真係冇得比

依度係講砌模型架,要屌出番去開post屌mc啦
老翻就老翻
根本就原隻 mb sf dup 過黎

模型 wo, 笑撚大人個口啦
成班 loser 當初千六唔訂
後追又俾唔起錢
響度圍爐取暖
好醜怪
後追又俾唔起錢
響度圍爐取暖
好醜怪

如果你砌野砌翻件抵你屌既咁你真係可以周圍屌
依家係咪乜撚野都要簡稱
打多兩隻字好辛苦咩
唔係唔慳嗰少少
係班仆街炒貴咁多點食呀
望住隻mb sf比人炒到咁,想後追都追唔到

on9仔 後追就抵撚死啦
當初開訂千六蚊唔訂走黎後追

無訂都係第一日狗沖1600入到mb SF
官方又冇出模型,價錢又平
唯有走向魔道
後追又俾唔起錢
響度圍爐取暖
好醜怪

你咁有錢,好叻呀
屌你老母咁叻唔洗上黎刷存在感啦
模型自己落手砌 自己上色
完成之後滿足感比直接買MB大
鍾意買咪買 唔鍾意買咪唔好買
特登走入黎屌就真係on99 係咪真係壓力大姐
買老翻買到你地咁高調
仲咁自豪
係得既
買老翻買到你地咁高調
仲咁自豪
係得既

一早叫你出番去架啦,搵砌既模型同買成品比較
我支持你架
幫手屌埋gk改件,機甲之城好無?

80後廢中開post無人理,所以咪入黎屌人搵存在感囉
返屋企打飛機啦你
老翻就老翻

其實大陸係自己開模, 唔係完隻dup...因為根本無得dup...成品同模型根本唔同模, 只係抄左大部份外形, 實際上都好大分別

至於抄外形值唔值得屌呢...大把日本gk 都係無版權自己雕, 所以要睇下你道德高地有幾高
成條深水埗玩具都有賣緊,唔覺有光翼。
老翻就老翻

其實大陸係自己開模, 唔係完隻dup...因為根本無得dup...成品同模型根本唔同模, 只係抄左大部份外形, 實際上都好大分別

至於抄外形值唔值得屌呢...大把日本gk 都係無版權自己雕, 所以要睇下你道德高地有幾高

咪咁認真應佢啦 人地咁大壓力咪由佢尻up取下暖
同佢講砌野,最多咪拎盒rg同神之手出黎(唔好比我講中)
老翻就老翻

用同人/手辦黎同大陸模黎做類比
會唔會有點兒那個...

同埋呢隻同原本mb 個分別又有幾大呢
老翻就老翻

咪咁認真應佢啦 人地咁大壓力咪由佢尻up取下暖
同佢講砌野,最多咪拎盒rg同神之手出黎(唔好比我講中)

咦?睇黎你係模型高手咁
你砌左啲咩出黎
後追又俾唔起錢
響度圍爐取暖
好醜怪

你咁有錢,好叻呀
屌你老母咁叻唔洗上黎刷存在感啦

睇野就睇哂成段佢
上面一黎就講炒家
我先回佢點解唔千六唔買
我都係呢個價架

80後廢中開post無人理,所以咪入黎屌人搵存在感囉
返屋企打飛機啦你

咦?俾講中左反駁唔到就轉移視線講第樣野
老翻仔即係老翻仔
亂啦亂啦
老翻就老翻

用同人/手辦黎同大陸模黎做類比
會唔會有點兒那個...

同埋呢隻同原本mb 個分別又有幾大呢

咦?仲以為你會立場堅定答''咪又係老翻仔''

唔對水口有強逼症既,素組真心掂
啲分色分件真係無得頂,但太散所以搞到成日甩件

好想重噴藍色 但又怕d件頂唔住,唔知點算好

其實上左灰應該安全個喎,驚既就唔好濕噴
同埋國產野要洗件

借問聲想問下點洗件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞