有無巴打買左大陸仔MB 突自模型???

259 回覆
13 Like 16 Dislike
老翻就老翻
根本就原隻 mb sf dup 過黎

模型 wo, 笑撚大人個口啦

其實大陸係自己開模, 唔係完隻dup...因為根本無得dup...成品同模型根本唔同模, 只係抄左大部份外形, 實際上都好大分別

至於抄外形值唔值得屌呢...大把日本gk 都係無版權自己雕, 所以要睇下你道德高地有幾高

用同人/手辦黎同大陸模黎做類比
會唔會有點兒那個...

同埋呢隻同原本mb 個分別又有幾大呢

咦?仲以為你會立場堅定答''咪又係老翻仔''

日本人自己侵權開模同大陸侵權自己開模分別係邊

你上面都講左同老翻無得比.....你又問返我分別有幾大
再認真答你, 成品figure 同塑膠模型個構造同分件已經完全唔同
老翻就老翻
根本就原隻 mb sf dup 過黎

模型 wo, 笑撚大人個口啦

其實大陸係自己開模, 唔係完隻dup...因為根本無得dup...成品同模型根本唔同模, 只係抄左大部份外形, 實際上都好大分別

至於抄外形值唔值得屌呢...大把日本gk 都係無版權自己雕, 所以要睇下你道德高地有幾高

咪咁認真應佢啦 人地咁大壓力咪由佢尻up取下暖
同佢講砌野,最多咪拎盒rg同神之手出黎(唔好比我講中)

條友肯定無砌開模型啦, 第一次見有人搵成品同模型比, 仲要話一樣照DUP...
點DUP呀, 成品啤出黎架大佬

咪咁認真應佢啦 人地咁大壓力咪由佢尻up取下暖
同佢講砌野,最多咪拎盒rg同神之手出黎(唔好比我講中)

條友肯定無砌開模型啦, 第一次見有人搵成品同模型比, 仲要話一樣照DUP...
點DUP呀, 成品啤出黎架大佬

由鳩佢啦 呢啲人你愈理佢就愈得戚

買咗龍桃子隻曉 素組其實都唔錯

隻SF邊到買 好靚
頂唔順佢隻藍 噴左粉藍色 暫時無爆膠既問題

呢隻係素組!? 唔係鍍金黎嫁?

係呀 全素組嚟 曉呢隻無鍍到金 但隻金色都已經好靚

岩岩整好左隻大班SF,差水印未上

係呀 全素組嚟 曉呢隻無鍍到金 但隻金色都已經好靚

隻曉係咪遲出過命運,解決左水紋問題?
用gk/其他日本同人件
黎合理化自己買老翻/大陸件
都幾好野

ps 直dup mb sf個pt
我用返嗰啲所謂廠版既黏土人/figure做類比
照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

冇咁多錢咪買老翻過下手癮囉,家下玩老翻得罪你咩
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

笑死,九唔搭八既例子都拎到出黎,土人都要開發分件
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

講到尾又係駁唔到日本翻件
下面依類都係老翻呀,仲要有大陸,拿拿林去屌尻人地啦
不過就貴過同型你隻千6好多
認真講句第一頁果隻已經屌打緊你
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

笑死,九唔搭八既例子都拎到出黎,土人都要開發分件

學到野, 土人都分到件
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

駛同你講咁多
你答我一句
你係咪用緊翻覺得好自豪
題外話

"如果你砌野砌翻件抵你屌既咁你真係可以周圍屌"

呢句野
俾十個人睇都十個人都唔明
好心練好啲表達能力先啦
題外話

呢句野
好心練好啲表達能力先啦

睇唔明代明你無砌開模型...因為砌開模型深入少少, 一定玩翻件, 翻件即係咩呀? 即係侵權野, 你最討論既老翻呀, 不論日本定大陸, 全世界都中意玩翻件, 香港前排仲有位砌翻件拎獎添
用gk/其他日本同人件
都幾好野

照你個logic
咁佢地都係自己開發個模
唔係直dup

真係好笑
玩垃圾都玩到咁理直氣壯

駛同你講咁多
你答我一句
你係咪用緊翻覺得好自豪

自豪?
由頭到尾得你自己拎住千蚊入黎打飛機咋

番屋企做下功課先啦廢老
題外話

呢句野
好心練好啲表達能力先啦

睇唔明代你無砌開模型...因為砌開模型深入少少, 一定玩翻件, 翻件即係咩呀? 即係侵權野, 你最討論既老翻呀, 不論日本定大陸, 全世界都中意玩翻件, 香港前排仲有位砌翻件拎獎添

代表, 打錯字 廢事你捉字

駛同你講咁多
你答我一句
你係咪用緊翻覺得好自豪

自豪?
由頭到尾得你自己拎住千蚊入黎打飛機咋

番屋企做下功課先啦廢老

我都漏左
窮到要捉字
http://www.e2046.com/
老翻大本營, 罪大惡極, 快D入去開戰
題外話

"如果砌野砌翻件抵你屌既咁你真係可以周圍屌"

呢句野
好心練好啲表達能力先啦

改番囉
自己個腦唔識轉彎屈埋另外九個人
壓力真係不可忽視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞