【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVIII

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
12月仲咁熱
香港已經冇冬天

唔知小學常識科仲有冇寫香港係四季分明既地方?

要問Radiohead巴打

佢教小學定?

好似話就考DSE 可能有幫小學雞補習 幫補吓買碟錢都未定

讀緊小學咋
12月仲咁熱
香港已經冇冬天

佢教小學定?

讀緊小學咋

國際牌巴打肯定日日J到虛脫
12月仲咁熱
香港已經冇冬天

佢教小學定?

讀緊小學咋

都係你呢d 夠口賤既先接到我d 野。

都話阿蛆魅力沒法擋
地位等同Indie界嘅Radiohead

送大家一套汪阿蛆精神
12月仲咁熱
香港已經冇冬天

佢教小學定?

讀緊小學咋

都係你呢d 夠口賤既先接到我d 野。

屌U啦 我講野出名厚道

而家D人咁黑心

都話阿蛆魅力沒法擋

送大家一套汪阿蛆精神

又貼

都話阿蛆魅力沒法擋

送大家一套汪阿蛆精神

傳說中既着衣巨乳

Melodrama我最鍾意果兩首Sober

都話阿蛆魅力沒法擋

送大家一套汪阿蛆精神

more 褲已除

又係d 無起牆既dream,撈少少70s,好上癮。

RICEWINE - FLOOD
https://www.youtube.com/watch?v=Skt0S-gjTVs

我鍾意Liability
聽live勁有feel

仲廢過碌卡巴打嗰篇?

聽live勁有feel

隻碟評價好似好高 有你推介就聽下先 之後先聽U2隻新碟

聽live勁有feel

聽到有粒沙吹咗入眼
有啲似低迴時候嘅CocoRosie

聽live勁有feel

Writer In The Dark 都正
隻碟又唔長 好啱我聽
Lorde對上隻碟首Buzzcut Season係最啱我心水
What Your Favorite 2017 Album Says About You

https://medium.com/@joshuacopperman1/what-your-favorite-2017-album-says-about-you-fb0f176ba3fc

講Vince staples果句好中
What Your Favorite 2017 Album Says About You

https://medium.com/@joshuacopperman1/what-your-favorite-2017-album-says-about-you-fb0f176ba3fc

而家Medium 多唔多音樂文indie 文睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞