【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVIII

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

Daturah - Reverie (2008)
https://open.spotify.com/track/7BPccqXkS6eYSjSLpLg34q?si=XsV7-B-aRFylL24MiNm-qA

徳國post rock

我好似係之前見到你share定點所以發現佢

消失咗3日, 聽咗3日JD,聽到我發夢都見到佢哋

呢d音樂好撚壓抑....

Daturah - Reverie (2008)
https://open.spotify.com/track/7BPccqXkS6eYSjSLpLg34q?si=XsV7-B-aRFylL24MiNm-qA

徳國post rock

我好似係之前見到你share定點所以發現佢

me is graveface records hit hand

想釋放可以試下聽closer。

好鍾意睇Ian Curtis跳舞其實好搞笑
返工真係好無聊
返工真係好無聊

難得番工冇野做
返工真係好無聊

難得番工冇野做

遲下就忙 依家好得閒
日日返工等放飯
食完飯等放工
返工真係好無聊

難得番工冇野做

啱啱訓醒 去pantry 飲杯嘢先 都喺時候plan吓聽日做咩先
返工真係好無聊

難得番工冇野做

遲下就忙 依家好得閒
日日返工等放飯
食完飯等放工

聽得indie 就係要做哩啲hea工
返工真係好無聊

難得番工冇野做

遲下就忙 依家好得閒
日日返工等放飯
食完飯等放工

大家咁話
返工真係好無聊

難得番工冇野做

遲下就忙 依家好得閒
日日返工等放飯
食完飯等放工

聽得indie 就係要做哩啲hea工

仲有兩個鐘先走得呀!!!!!!

播汪明荃佢聽

播汪明荃佢聽

平生第一餅網上買既帶。

好耐無做過d 咁不切實際既事,都唔知要黎做乜又無機聽。叫做純情下領略次小fan屎心情。
平生第一餅網上買既帶。

好耐無做過d 咁不切實際既事,都唔知要黎做乜又無機聽。叫做純情下領略次小fan屎心情。

都唔知點play啲cassette 隨時仲難搵過turntable
平生第一餅網上買既帶。

都唔知點play啲cassette 隨時仲難搵過turntable

其實我有部walkman,試過唔著但無掉到,心唸呢d 純機械野要整唔難。
平生第一餅網上買既帶。

而家大撚把bandcamp indie artist 係出cassette
利申 冇機聽
平生第一餅網上買既帶。

而家大撚把bandcamp indie artist 係出cassette
利申 冇機聽

前日見到hmv有morrissey新碟cassette買
有啲性趣
但諗起冇機就算了
平生第一餅網上買既帶。

利申 冇機聽

前日見到hmv有morrissey新碟cassette買
有啲性趣
但諗起冇機就算了

等我返強國買返一千幾百部落來 再高價賣返出去先 到時我做咗黨主席 唔會唔記得大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞