【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVIII

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

Death Cab for Cutie - Plans

好凍好眼瞓

朱古力

終於開到account...

The Pains of Being Pure at Heart又嚟.
乜重有人會對佢哋有興趣?

The Pains of Being Pure at Heart又嚟.

佢地仲有出新作架咩
不過我上次喺巴黎見到佢地啲七寸都有啲想買返

今次舊登indie po真係molamola

今次舊登indie po真係molamola

我已經唔記得左我舊登account
我臨走前個名好似叫國際戲曲中心

淨係想睇notwist

淨係想睇notwist

都有啲想睇.
話說樓花票買YourMum飛有折.

Live真係正過碟好撚多
幽默大師Josh叔又跪地又fing咪仲要chok住唱快歌其實係咪讀drama出身

幽默大師Josh叔又跪地又fing咪仲要chok住唱快歌其實係咪讀drama出身

問佢莎士比亞四大悲劇係邊四套就知

問佢莎士比亞四大悲劇係邊四套就知

我讀Drama㗎!

緊係無去戲院睇過十誡定。
冇人播嘢嘅

我聽緊你個playlist, 獲益良多

可唔可以share多次黎
我冇save低

仲聽緊ntl 雞精。
shazam 呢個app真係好偉大

有咩好用?? 無用過但好似見好多人用

Budamunk - Baker's Dozen: Budamunk

Jazz Hop, Instrumental Hip Hop

https://itunes.apple.com/hk/album/bakers-dozen-budamunk/1295484806?l=en

緊係無去戲院睇過十誡定。

套嘢仲多過8粒鐘? 你指五幾年嗰套?

當我聽到首歌唔知係咩歌, 打開個app佢就會話我知嗰首係咩歌

應該仲有其他用途不過我都好少用
冇人播嘢嘅

我聽緊你個playlist, 獲益良多

可唔可以share多次黎
我冇save低

仲聽緊ntl 雞精。

感覺如何

冇睇過FF但聽講佢live坐喺個drum kit後面都勁多嘢講
Plan 緊個行情
Last Syria出境返歸 幾日後再入美國境
會唔會有咩影響

當我聽到首歌唔知係咩歌, 打開個app佢就會話我知嗰首係咩歌

應該仲有其他用途不過我都好少用

聽現場DJ打碟、聽電台DJ放歌、係街聽到歌...
唔知係咩歌果陣
都可以用個app黎話自己聽係咩歌
performance好,database又齊
MASSACRE - KILLING TIME

https://youtube.com/watch?v=OfvKo70DFSk

Experimental Rock/ No Wave

即興右翼痴線佬
Plan 緊個行情
Last Syria出境返歸 幾日後再入美國境
會唔會有咩影響

https://www.washingtonpost.com/amphtml/news/early-lead/wp/2017/02/18/ex-man-united-star-says-he-was-denied-entry-into-u-s-due-to-iranian-stamp-in-passport/

咁其實仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞