【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVIII

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Plan 緊個行情
Last Syria出境返歸 幾日後再入美國境
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧
你諗下陸路點過syria好過

其實好有難度
問緊個做緊戰地記者既舊同事究竟博唔博得過

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦
但好多獨立傳媒人(包括NME)既記者出左黎都走左去做戰地記者就真既 人地真係有抱負
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦
但好多獨立傳媒人(包括NME)既記者出左黎都走左去做戰地記者就真既 人地真係有抱負

我都想做其實
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦

我都想做其實

Massacre隻碟封面我諗起Capa
你地講戰地記者我又諗起Capa
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦

Respect
其實我都幾尊重記者 畢竟細細個已經開始成日睇報紙
Hai Qing
The Flesh

http://www.xiami.com/album/2102694816
#china #prog rock

"肉蛋蛋"這個詞是內蒙古西部方言,就是肉體的意思。肉體不是身體,身體是無意識的,肉體是我們魂(心思,情感,意志)所居住的地方。
Hai Qing
The Flesh

http://www.xiami.com/album/2102694816

"肉蛋蛋"這個詞是內蒙古西部方言,就是肉體的意思。肉體不是身體,身體是無意識的,肉體是我們魂(心思,情感,意志)所居住的地方。

好似睇緊梅洛龐蒂講咩肉身主體咁
Hai Qing
The Flesh

不過當然其實有分別啦
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦

我都想做其實

Robert Capa?
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

如果你只係through陸路過境去方大城市 照計就冇咩大問題
小問題如 detain 盤幾個鐘呢d就由佢啦

緊係無去戲院睇過十誡定。

套嘢仲多過8粒鐘? 你指五幾年嗰套?

奇斯洛夫斯基10集嗰套呀。
冇人播嘢嘅

我聽緊你個playlist, 獲益良多

可唔可以share多次黎
我冇save低

仲聽緊ntl 雞精。

感覺如何

聽多左野。比印像中pop。佢地幾肯變,不過可能係因為你一次輯埋咁多年。音樂底好多款但keep住都係類同既mood,vocal使然。
有時間再睇睇d 詞。

會唔會一日播晒?

唔怪得兩年前咁高評價

會唔會一日播晒?

一場過播晒,記憶中係3集一個15 mins break。
唔辛苦仲幾enjoy。
MASSACRE - KILLING TIME

https://youtube.com/watch?v=OfvKo70DFSk

Experimental Rock/ No Wave

即興右翼痴線佬

即興?好有文路播。
精彩。
Hai Qing
The Flesh

不過當然其實有分別啦

肉蛋蛋聽個名就覺得咸濕
Hai Qing
The Flesh

不過當然其實有分別啦

肉蛋蛋聽個名就覺得咸濕

MASSACRE - KILLING TIME

https://youtube.com/watch?v=OfvKo70DFSk

Experimental Rock/ No Wave

即興右翼痴線佬

即興?好有文路播。
精彩。

你岩
純粹因爲Fred Frith 係玩即興ambient guitar 馳名先咁講
Plan 緊個行情
會唔會有咩影響

兩本護照是常識吧

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦

我都想做其實

是啊

其實好有難度

巴打以前都做戰地記者?

痴線 咪玩啦

我都想做其實

是啊

我偶像

唔怪得兩年前咁高評價

係掂既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞