沈門師兄弟徙置區第五十六期 - 市場兵凶勢危:易沽,加沽,亂沽

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
樓王喺腦魔post叫腦魔買雷蛇,屌你老母,笑到我gap gap聲。樓王,笑騎騎,放毒蛇,好撚陰險

雷蛇真係唔算IT嘢喎

你小撚心D。如果腦魔真係信左,輸撚左錢的話,佢追撚住你個春袋嚟咬,你到時喊都無謂,食多會濟

我提咗佢唔好買700正股,贏錢坐監,佢唔會咬我嘅
樓王喺腦魔post叫腦魔買雷蛇,屌你老母,笑到我gap gap聲。樓王,笑騎騎,放毒蛇,好撚陰險

雷蛇真係唔算IT嘢喎

你小撚心D。如果腦魔真係信左,輸撚左錢的話,佢追撚住你個春袋嚟咬,你到時喊都無謂,食多會濟

我提咗佢唔好買700正股,贏錢坐監,佢唔會咬我嘅

留名睇後事如何發展

你叫佢買牛熊死兩錢重,佢唔止咬你春袋囉
話時話呢輪冇mode炒,連市都冇點睇,開市睇一陣,收市後望吓,可能自己貨唔多市又悶關係
又豬啦,呢個幾月就燒晒啲profit

未入晒肉冇問題,往後大把機會喎

未入晒肉冇問題,往後大把機會喎

灰巴,咩事

對自己負責任
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20171115/mobile/bkn-20171115203145016-1115_00842_001.html

2、豐盛金融資產管理董事黃國英在東方產經「對沖國度」專欄表示,踏入11月,最明顯是強勢股票進一步集中,操作上愈來愈難。悲觀地睇,買錯股票會坐艇,唔好亂買,但樂觀地看,揀中強股的話,拋離同儕的幅度更加遠。業餘玩家轉保守合情合理,畢竟技術所限,可是自己打職業,是有責任迎難而上。 

一早燒曬, 依家燒緊D本

一早燒曬, 依家燒緊D本

me2
日日都數自己仲有幾多錢
飲股王績優「頭啖湯」!呢隻股先飆4%

11月15日(三) 18:22

東網電視

騰訊第3季多賺69% 勝預期

騰訊控股(00700)季績亮麗,其大股東、南非媒體與科技投資巨頭Naspers股價曾大漲4%至折合260.42美元,現升幅收窄至3%。

好撚垃圾 東網啲標題好撚煩
睇黎聽日700又好似上次咁鳩磨
adr爆升!
飲股王績優「頭啖湯」!呢隻股先飆4%

11月15日(三) 18:22

東網電視

騰訊第3季多賺69% 勝預期

騰訊控股(00700)季績亮麗,其大股東、南非媒體與科技投資巨頭Naspers股價曾大漲4%至折合260.42美元,現升幅收窄至3%。

見親都諗起個POST話楷仔冇賣到依家會唔會多身家過佢老豆
夜期轉燈
美帝都沈判了 聽日molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞