沈門師兄弟徙置區第五十六期 - 市場兵凶勢危:易沽,加沽,亂沽

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
終於有時間睇返個市
只可講句我愛師傅
Fatfat

大膽
沈振盈

訊匯證券行政總裁

【大師午間教路】再升空間有限

11月17日(五) 12:09

沈振盈:現時入市追貨不易

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市星期五一步到位,升至29,200點至29,300點,主要受美股以及外圍股市做好帶動,美國眾議院通過稅改方案,他料美股會繼續上升,帶挈港股升多1、2日,不過再升空間有限。 

大師指,現時入市追貨不易。內地股市存隱憂,加上近期港股上升主要集中強勢股,雖然內銀星期五有反彈,但走勢不算太叻,建議散戶靠邊站

沈振盈

訊匯證券行政總裁

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市星期五一步到位,升至29,200點至29,300點,主要受美股以及外圍股市做好帶動,美國眾議院通過稅改方案,他料美股會繼續上升,帶挈港股升多1、2日,不過再升空間有限。 

大師指,現時入市追貨不易。內地股市存隱憂,加上近期港股上升主要集中強勢股,雖然內銀星期五有反彈,但走勢不算太叻,建議散戶靠邊站

琴日又叫人買牛 今日就話上升空間有限
沈振盈

訊匯證券行政總裁

當然信師父
紙股暴跌
我宣佈700已經完全失控

但係騰指冇乜點郁,好嬲
屌呀435你仲乜唔等我又開船

年輕人應反問自己點解把握4.26既機會

年輕人應反問自己點解把握823

5仔幾時比機會我換

唔好講啦
係咪咁燈,435又落返啲

下期標題諗緊用「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」,大巴車埋去先得

但係騰指冇乜點郁,好嬲

股王992都升
醒兩句比柒頭CFU

有錢炒
基本分析係ON 9
跟勢炒控制注碼先係醒目仔

大陸錢淨係入700
你咪跟囉。
700市值幾多先?
一日港股成交幾多先?
師父啊
好彩你提我美帝牛三尾
到尋晚美帝彈高見逃生門
我沽貨保平安

信CFU ,無窮人

係100PE
200 PE 不是夢

係中國人偉大既企鵝寶寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞