沈門師兄弟徙置區第五十六期 - 市場兵凶勢危:易沽,加沽,亂沽

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
港女呢浸上黎都已經好辛苦
大部分恒指成份股都冇乜升 甚至跌
全部都係由隻qq拉上去
如果其他仲係唔行 應該係時候回調
再唔好彩遇上黑天鵝
港女呢浸上黎都已經好辛苦
大部分恒指成份股都冇乜升 甚至跌
全部都係由隻qq拉上去
如果其他仲係唔行 應該係時候回調
再唔好彩遇上黑天鵝

11月又過一半,師父想等金仔㩒錯掣、Trump馬上風扑中股災,睇怕有排等
環球股災, 除左vix外所有o係invesing.com顯示多個國家既期指都係紅曬
mo la mo la
環球股災, 除左vix外所有o係invesing.com顯示多個國家既期指都係紅曬
mo la mo la

我地有700,聽日拿下29500
環球股災, 除左vix外所有o係http://invesing.com顯示多個國家既期指都係紅曬
mo la mo la

沙特打貪打到打曬飛機
樓王點睇外圍?

都係如是,Trump稅改通過唔到,美股放緩升勢,基建股、基建設備相關股票、資源股唔好搏,睇Caterpillar走勢

不過我估仲會慢慢升,隨時去到2018年尾,我諗住出年年中睇環境開始減磅
樓王點睇外圍?

都係如是,Trump稅改通過唔到,美股放緩升勢,基建股、基建設備相關股票、資源股唔好搏,睇Caterpillar走勢

不過我估仲會慢慢升,隨時去到2018年尾,我諗住出年年中睇環境開始減磅

歐洲 & 亞洲好似都唔掂

咪唔加息、唔縮表,甚至放水,升市從來原因得一個,就係錢多,借到平錢,息口低,利率高冇人投資,股市/實體經濟都係,我有4厘息收擺銀行唔好?炒乜鬼,做乜鬼生意啊
283重牛
283重牛

少量283牛
樓王喺腦魔post叫腦魔買雷蛇,屌你老母,笑到我gap gap聲。樓王,笑騎騎,放毒蛇,好撚陰險

叫佢買435
樓王喺腦魔post叫腦魔買雷蛇,屌你老母,笑到我gap gap聲。樓王,笑騎騎,放毒蛇,好撚陰險

叫佢買435

唔好呀

叫佢買435

最子兄,你係咪想樓王爆血管食脷底丸呀

無事嘅佢面果浸

雷蛇真係唔算IT嘢喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞