沈門師兄弟徙置區第五十六期 - 市場兵凶勢危:易沽,加沽,亂沽

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
下期標題諗緊用「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」,大巴車埋去先得
師父又玩轉身,正屎忽鬼,如果下星期有一日跌幾百點,又變返見頂「淡勢已成」,早兩日咪叫人加注細沽嘅? 唔係兵兇勢危咩? 咁逢高加沽先啱㗎喎

希望升4至500點dh收市
今日應該唔會低收

而家驚到瀨屎啊
有無師兄隻牛火中取栗?
師父又玩轉身,正屎忽鬼,如果下星期有一日跌幾百點,又變返見頂「淡勢已成」,早兩日咪叫人加注細沽嘅? 唔係兵兇勢危咩? 咁逢高加沽先啱㗎喎

走火入魔 無左份正義感

師父點都會兜到,現金為王已經係正義

可能肥佬想幫我地接最後火捧

屌佢老母!仆街死鳩頭,正撚樣黎
下期標題諗緊用「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」,大巴車埋去先得

掌嘴掌到佢變孖潤腸
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
來給我大陽具!
一定殺293熊
一定殺293熊

293一早殺左啦
已開新post ,師父最近冇晒正義感,隨波逐流,冇法唔提醒佢

沈門師兄弟徙置區第五十七期 -「逢高加沽是鳩噏、無故轉身屎忽鬼」

https://lihkg.com/thread/471028/page/1

可能肥佬想幫我地接最後火捧

屌佢老母!仆街死鳩頭,正撚樣黎

升左六千點先叫人買牛證對沖, 大師真係好難捉摸
700今日上$400囉
肥佬電視係咁講升,唔淡啦
屌上29300

唔撚係嘛

唔撚係嘛

今晚聽埋錢錢錢點講先
尋日屌完港女今日真係乖乖地食大洋腸, 咁就乖啦, 含啦八婆

咁撚大鑊,靠邊站睇多佢一輪表現,摸佢底係淡係好先得
財經台最近妖氣沖天

「師父轉身、老貓炒股」、2大衰神齊反常
急回緊

D人仲話ADR升600, 師父出句聲咋, 一半都無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞