沈門師兄弟徙置區第五十六期 - 市場兵凶勢危:易沽,加沽,亂沽

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有請最新加強版聖物,攞你命32000

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
上一個post: 沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

https://lihkg.com/thread/464807/page/1
麻煩大家爆咗舊post先嚟推呢個,thx
\|/
\|/師父
上呀屌你
cfu今日獨領風騷
\|/ 師傅
上香俾師父先\|/
cfu今日獨領風騷

係呀!師父好勁!今個月微蝕1000點!
大家頂唔住既就減減磅或對一對沖,勿沾近牛熊

傳說中既避一避
cfu今日獨領風騷

師父既實戰倉力壓群雄,兩個月輸左12%,唔係人人做得到!

\|/
cfu今日獨領風騷

邊度睇?
Lm上香等瑞瑞同師父一齊shum判我\|/
師傅...大力d啦 我等緊你打落去
cfu今日獨領風騷

邊度睇?

呢個係咩黎?
cfu今日獨領風騷

邊度睇?

呢個係咩黎?

經濟一週既輪王爭霸戰!要考驗師父可唔可以三個月內輸晒10萬蚊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞