降魔的(柒)

1001 回覆
154 Like 30 Dislike
石敢當係豪仔就太明顯啦
老豆老母呢段真心高質
今年唔比馬明就放人走啦

公道,signal等多年啦

真心唔想 Signal 拎
佢淨係可以做 D 極端性格角色
未夠火喉

今年煎pan signal同馬明 是但一個
年年都有今日 歲歲都有今朝

所以日日都搭佢個架的士

之前話人地成日拒載 得小馬肯載

第幾集
今年唔比馬明就放人走啦

未夠火喉

煎pan????
好正,講緊深井裕記燒鵝第一代老板夫婦鬼故事

原來係真人真事
其實套劇太短,伏線多角色又多,女主角可以成兩集無出現過,下集又講超渡老豆老母,韋家雄又似有伏線,又未講芷若點,仲要打黑警,好心咁撚高質就做夠50集啦

做50集好拖

依D神鬼劇好難做到50集
外國果D都要分season唔同大佬先得

港劇編劇根本無能力寫咁長既劇,純粹拖劇同置入廣告
cut走無謂劇情走季度劇路線先會有進步
如果降魔的cut走頭5集,應該更好

但其實part part都有存在理由喎
覺得邊part可以cut得??

咪尻up啦,今次編劇都唔係傳統果啲,憑咩話人無能力
今年唔比馬明就放人走啦

未夠火喉

煎pan????

同盟
今年唔比馬明就放人走啦

未夠火喉

煎pan不了
其實套劇太短,伏線多角色又多,女主角可以成兩集無出現過,下集又講超渡老豆老母,韋家雄又似有伏線,又未講芷若點,仲要打黑警,好心咁撚高質就做夠50集啦

做50集好拖

港劇編劇根本無能力寫咁長既劇,純粹拖劇同置入廣告
cut走無謂劇情走季度劇路線先會有進步
如果降魔的cut走頭5集,應該更好

但其實part part都有存在理由喎
覺得邊part可以cut得??

一開頭車智雯可以再CUT多D 平時日常可以再CUT多D
不都係睇完先討論好D 一陣唔知邊個乘客又可能係重要人物黎
好想一陣番睇今集
今年唔比馬明就放人走啦

未夠火喉

上年男主角男配角根本唔應該係佢同袁偉豪拎
唔係靠拍拖緋聞頂住人氣點會係煎pan同袁偉豪攞...
(如果今年靠天堂哥先攞男配,爭議性覺得無咁大..)
聽日降魔的上EYT
幾感人,呢套劇好睇
阿moon應該愛上左馬明啦
錄影都唔去狗衝搵馬明
舊石真係好垃圾
咁都唔知係馬季老豆老母

淨係識浸spa

豪仔又召喚唔到 箭又射唔準搞到馬季車都炒埋
仲話幾千年功力

伏筆嚟
總之好多位都有原因,唔再講

編劇巴打你好 今日呢集鋪排得好好

會唔會舊垃圾石就係豪仔本人?
所以每次召喚都冇反應
因為自己就係豪仔?

我左眼見到鬼臨尾個招?

用另外一個look見你 呢個look將來同你有緣份
最後個個都無晒遺憾升晒天
又變番路平安孤獨終老
今集好好睇
推到聽日東張講今集高質劇情
煎pan上年係咪拎左男主角?
煎pan上年係咪拎左男主角?

係呀
套劇應該做30集啦,感情線深刻d,降魔又多d fit晒

好睇呀套野,晚晚追

做50集好拖

Supernatural 拍到十二季

又係打魔鬼
有咩方法可以推到馬明做視帝
有冇巴打真係cap d片上fb 再加埋馬明神演技既topic 之後周圍share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞