降魔的(柒)

1001 回覆
154 Like 30 Dislike
呢套野點解可以拍到d女咁靚 黃智雯 劉佩玥 林凱恩 全部都比人耳目一新既感覺 連心姐都j得過

moon好似殭時靚啲

我覺得佢行可愛路線順眼d

月亮全盛時期應該係四個bar做holly

呀是喎!佢扮𡃁模有說服力過專業人士,
而且佢今次扮有熱誠既𡃁模又做得唔錯
呢套野點解可以拍到d女咁靚 黃智雯 劉佩玥 林凱恩 全部都比人耳目一新既感覺 連心姐都j得過

moon好似殭時靚啲

我覺得佢行可愛路線順眼d

月亮全盛時期應該係四個bar做holly

老子覺得係EMMA
畀錢都拗一餐堅on9,你咪當馬明幻覺以為自己有收錢,但埋數時少廿幾蚊以為自己找錯錢囉
畀錢都拗一餐堅on9,你咪當馬明幻覺以為自己有收錢,但埋數時少廿幾蚊以為自己找錯錢囉

屌弱智唔好出聲啦
而家講緊小儀佢地睇到個起標24蚊都奇怪啦
Ok 你話佢地係睇唔到既
我當你落車,個司機都會同你講幾錢啦
你都應該俾返相應既錢啦

屌弱智唔好出聲啦
你都應該俾返相應既錢啦

如果咁講佢地見到馬明部電話都會覺得出奇
有少少bug 咪當係瑕疵
整體都算近年來神劇
嘈乜春
睇埋先搵bug啦

屌弱智唔好出聲啦
你都應該俾返相應既錢啦

弱你老母智咩, 架的士夠同30年前既的士唔同樣添, 咁唔撚使拍啦

屌弱智唔好出聲啦
你都應該俾返相應既錢啦

弱你老母智咩, 架的士夠同30年前既的士唔同樣添, 咁唔撚使拍啦

呀屌你老母, 馬明又可以食麵飲奶茶有味道, 係呀, 全部錯撚晒, 你最醒
力哥力嫂
如果今集馬季篤爆力哥力嫂死左,佢地咪唔可以再活起回憶中,要煙銷魂散,馬季咪無得車佢地

如果你係馬季,講唔講好
唔洗咁認真,你話要嚴謹可以話係bug,要講劇情合理化屎坑石都話過佢地係活係自己既世界對外界自動無視合理化,各有各解釋有咩好嘈
如果今集馬季篤爆力哥力嫂死左,佢地咪唔可以再活起回憶中,要煙銷魂散,馬季咪無得車佢地

如果你係馬季,講唔講好

所以廣告咪講同佢地玩

如果你係馬季,講唔講好

所以廣告咪講同佢地玩

話俾佢地知個真相 等佢地可以相認

了左個心願之後投胎 如果唔係就會一直loop被火燒死
開始未
開始未

黎喇
誰願見死不救 滴水不漏 像一顆石頭
高潮過咗,會唔會開始爛落去?
開始起雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞