[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
成班道德撚 個道德高地仲高撚過喜馬拉雅山
一個人扮晒野話唔好笑, 個個就跟風話唔好笑想加口德分
https://lihkg.com/thread/467520/page/1
而家連個事主都出黎話唔介意啦
都唔知你地扮乜

我就冇你地咁撚虛偽, 我覺得樓主用oreo碎做比喻好撚啜核
再幻想返個情景我認真真係大笑左出黎

Agger 上網都要咁虛偽
覺得好笑咪笑 唔好笑咪出返去囉
佢係2隻都爛, 好難整到咁
好唔好笑一件事啦 笑都唔比笑就講唔過喎
佢係2隻都爛, 好難整到咁

老化爛咪得
有冇人講解下笑位係邊
係樓主民筆
定爛衣物好特別

你覺得唔好笑咪出番去囉係到獻世
又笑點「低」又「民」筆 做咩姐你
有冇人講解下笑位係邊
係樓主民筆
定爛衣物好特別

低b仔
我下個post咪修正左
打錯字 都用黎攻擊
Cls
咁都笑一餐 又多一隻字唔識串啦垃圾恆管仔 縮返入呀媽個西到啦
有冇人講解下笑位係邊
係樓主民筆
定爛衣物好特別

做咩姐你
Push
成班道德撚 個道德高地仲高撚過喜馬拉雅山
一個人扮晒野話唔好笑, 個個就跟風話唔好笑想加口德分
https://lihkg.com/thread/467520/page/1
而家連個事主都出黎話唔介意啦
都唔知你地扮乜

我就冇你地咁撚虛偽, 我覺得樓主用oreo碎做比喻好撚啜核
再幻想返個情景我認真真係大笑左出黎

Agger 上網都要咁虛偽
覺得好笑咪笑 唔好笑咪出返去囉

呢條撚屌整到周圍都係oreo 唔洗講一定冇掃返啦
真心笑唔出
你唔幫佢不突止
唔擔心唔係佢被人笑會唔會嬲
而係擔心個grade
屌你老母其實d撚樣同學同欺凌人冇分別
咁又點?關你撚事?
上面個啲都痴撚線

你依家present緊又屌老母又發老脾 隨時比人扣分

再講自己心情唔好大曬咩 自己柒左就拉曬成team陪葬

同你同組真係多鳩謝你

上面話咩笑人屋企真係好撚狗個啲

你自己諗下你第日team present你組員無啦啦屌個客老母

如果係都覺得OK嘅 你份人真係好大量
上面個啲都痴撚線

你依家present緊又屌老母又發老脾 隨時比人扣分

再講自己心情唔好大曬咩 自己柒左就拉曬成team陪葬

同你同組真係多鳩謝你

上面話咩笑人屋企真係好撚狗個啲

你自己諗下你第日team present你組員無啦啦屌個客老母

如果係都覺得OK嘅 你份人真係好大量

事主?
跟本所有鞋,除左用真拉線既鞋
一耐(數年)唔著,所以野都會氧化,乾
皮料,膠水都冇晒彈性
不論波鞋,皮鞋,高踭鞋
不論名牌幾皮野一對,定花園街幾十蚊一對
都冇分別

講得出話買平鞋先會爛底既人
唔係小學雞就係中學雞
一般常識都冇,又冇生活閱歷
回覆出黎自己唔知俾人笑緊!?
老老實實 如果我同佢一組真係笑唔出

但如果我係台下 一定笑撚到仆街
佢屌我老母 我笑得仲大聲
你個野爛左啊
其實有乜咁好笑 成班戇鳩仔笑點低撚到
恆大
踏破鐵鞋盧覓雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞