[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
不費吹灰之力鞋
同埋如果大家都有Heart做份assignment
遇到呢種情況 係笑唔落個groupmate
而且會好擔心佢 同支持佢
唔會係放上網 等人笑

成件事好似當年香港m記出事
個主席自己一個面對
佢條Team 佢出黎黎 距離成5,6個身位
一d team spirit都無 好似事不關已

如果我係個miss
而且係教 hr management marketing ib 科
我見到呢個Post 我實比超底分比樓主
其他Groupmates 比分上會Mark up

前排 已經係小學雞 但樓主更小學雞

我反而擔心個男仔 見到同學笑佢
自已組出賣會點諗
確實係好好的人生一科
希望佢努力 搵錢 叻過哂成班人
特別係樓主

呢d小插曲咁好笑 大個一定會攞返出黎講
講到出賣 仲要見到個post黎比分完全對人唔對事 你做miss真係死得
鞋底用咩做 可以碎成咁

用Oreo
樓主係TB?
有咩好笑
你都讀大學啦
講兩句打下圓場有無咁難呀

唔難grade就出奇
成年人皮鞋都唔識揀又要平
潮牌波鞋就貴—貴都買

食住Oreo咁睇呢個post

讀左3年u未試過present著suit
同埋如果大家都有Heart做份assignment
遇到呢種情況 係笑唔落個groupmate
而且會好擔心佢 同支持佢
唔會係放上網 等人笑

成件事好似當年香港m記出事
個主席自己一個面對
佢條Team 佢出黎黎 距離成5,6個身位
一d team spirit都無 好似事不關已

如果我係個miss
而且係教 hr management marketing ib 科
我見到呢個Post 我實比超底分比樓主
其他Groupmates 比分上會Mark up

前排 已經係小學雞 但樓主更小學雞

我反而擔心個男仔 見到同學笑佢
自已組出賣會點諗
確實係好好的人生一科
希望佢努力 搵錢 叻過哂成班人
特別係樓主

呢d小插曲咁好笑 大個一定會攞返出黎講
講到出賣 仲要見到個post黎比分完全對人唔對事 你做miss真係死得

一笑置之咪算
講緊咩咪自嘲下囉
有陣時柒左咪大方認
對鞋姐

「我望見對鞋都覺得好好笑 我會拿返條屍返去對質嫁啦
大家依家可以盡情笑
不過一分鐘後 請大家認真專心聽我地認真準備既心血」
柒野自己圍內笑下未算, 乜尻都放上網咁契弟
今次真係今年幾碎
有圖先正評

送多張比你

屌仲要有近照
中學試過, 屌你好味好彩有對白飯魚著住先
我自己都忍唔撚住笑
試過見工前對鞋甩鞋底
見我工個條友口講我有勇氣
實則笑到仆街

利申 個份工最後唔請我

講真有呢啲突發狀況都要頂硬上去見架啦
唔通唔出現咩
N年前返學對ecco 著咗陣就碎咗
好彩locker 有多對波鞋
有冇事主圖
睇到上面疑似知道件事嘅同學仔
話當事人屋企有事 套西裝問人借
出咗事仲要畀呢啲好組員擺上網畀全世界恥笑
人品真係有得睇
周星馳情節?
老柒講,我有對2千幾蚊既clarks兩三年冇著都係咁,不過冇佢碎得咁應

其實都幾柒,因為一睇就知你幾年冇著suit, 同話俾人知青頭冇乜分別
人品真係有得睇

more 唔好得個講字
係真既 幫你手狙返擊樓主添
窮撚著閪鞋抵撚死
人品真係有得睇

咁好明顯啲組員怨個男仔陀衰家
我都覺得成班人好冇品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞