[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
有人知樓主係邊個
應該唔係組員影相,個個都企出去 present 點影

邊位學生今日坐前排個個位
支持起樓主底 最好搞到佢跳樓先好收手
樓主呢?潛完水未?學吓人哋做返個真男人啦
淨係識笑鳩人 乜撚嘢都做唔到
你以為人哋恥笑嗰個男仔咩?
大家都只會恥笑你㗎咋!
人地PRESENT 緊,下底D同學係咁笑既話,
好老實講,一D尊重都冇

屌 全班走淨5個 重訓哂 我次次都係咁p
笑你老母 笑

佢踩爛左個grade
到底有乜撚野好笑
你話笑一兩聲就話姐
係咪真係好笑到要開post分享既地步
hk01 仲要 post 咗,垃圾樓主累到事主係 fb 比成村人笑緊
真係好好笑
LM
到底有乜撚野好笑
你話笑一兩聲就話姐

其實開POST又冇話要有咩要求先開
大把POST都係無聊野, 唔通要整返堆評分準則, 過幾多分先可以開咩
hk01 仲要 post 咗,垃圾樓主累到事主係 fb 比成村人笑緊

屌 樓主正仆街
試但啦,含大都係狗咬狗骨,笑下咪算,咁撚認真做乜鳩,成班傻閪同狗公MK 嘅「大學」
成班連登仔會唔會overreact左呀
話緊鬧樓主嗰班人呀
而家所有人笑都係笑對鞋好似oreo碎 同笑當事人走左出去又返返去課室咋嘛
又唔係笑當事人窮 著爛cheap皮鞋
根本冇人有咁嘅意思
成班人喺度自以為有口德 凳當事人慘咁

係呀最有同理心係你地啦
人地見到狀況好笑 笑下都唔得
笑完幫佢唔得咩?
而家甩對鞋笑下啫 比你地講到侮辱當事人咁
應該要搵返起頭叫成組人著Suit果個負責

寫返封道歉信 比封個miss 話想再Pre 多次
可能私底下

而且夾返買返對鞋俾果位groupmate

坐最前排果幾個 就當Hibye friend算

同意,最緊要有得pre多次
好撚好笑喎
起樓主底個班正一垃圾
笑撚完又起人底
到底有乜撚野好笑
你話笑一兩聲就話姐

其實開POST又冇話要有咩要求先開
大把POST都係無聊野, 唔通要整返堆評分準則, 過幾多分先可以開咩

講真eq高少少就應該扮無野繼續pre埋落去
果撻鞋碎最多都係得坐最前排果幾個見到
要笑咪pre完落場比佢地慢慢笑
反而事主咁樣present緊突然間發皮氣衝出課室
比我係阿sir都比你d行為嚇一嚇唔妨高分
塊地好熱?

你肯定無讀過物理化學
太熱會溶唔會碎囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞