[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
我試過成個鞋底甩鳩埋出嚟 仲要係見工(日本公司),但最後請咗我
今天不小心把心愛的皮鞋踩碎了 事後我用了十五分鐘去細心欣賞 發現踩碎了的皮鞋碎 竟然比起平日那個形態更美 然後我再用了十分鐘去打掃地方 再為其拍照 這短短的三十分鐘 算是今天我思緒最安穩的時間 踩碎了的皮鞋 是我今天看過最美好的東西 而那皮鞋裂開的那一聲 是聽過最美好的聲音 原來人生覺得最爛的事情 也未必是最糟 因為最糟的 可能一直就在眼前而未曾發現 又或者根本就是自己 我想我找到了答案

屌你老母
邊位恒大同學仔咁慘呀

你又知人地恒大
太cheap 夠鐘自然分解就膠粒?
係咪得我一個覺得爛grade嘅原因係因為grade都未識串

主要原因
點解會碎
Ive社會垃圾咪po上黎啦

hello,ive仔
應該要搵返起頭叫成組人著Suit果個負責

寫返封道歉信 比封個miss 話想再Pre 多次
可能私底下

而且夾返買返對鞋俾果位groupmate

坐最前排果幾個 就當Hibye friend算

Present 唔係要 formal dressing 架咩
同埋如果大家都有Heart做份assignment
遇到呢種情況 係笑唔落個groupmate
而且會好擔心佢 同支持佢
唔會係放上網 等人笑

成件事好似當年香港m記出事
個主席自己一個面對
佢條Team 佢出黎黎 距離成5,6個身位
一d team spirit都無 好似事不關已

如果我係個miss
而且係教 hr management marketing ib 科
我見到呢個Post 我實比超底分比樓主
其他Groupmates 比分上會Mark up

前排 已經係小學雞 但樓主更小學雞

我反而擔心個男仔 見到同學笑佢
自已組出賣會點諗
確實係好好的人生一科
希望佢努力 搵錢 叻過哂成班人
特別係樓主
應該要搵返起頭叫成組人著Suit果個負責

寫返封道歉信 比封個miss 話想再Pre 多次
可能私底下

而且夾返買返對鞋俾果位groupmate

坐最前排果幾個 就當Hibye friend算

Present 唔係要 formal dressing 架咩

唔肯定
見第一句樓主寫的 係話夾要著返套西裝
好慘
笑死係咪我笑點低
有圖先正評

送多張比你

隻眼有問題?咁睇唔到?
咁個professor 咩反應
笑點喺邊?
個同學又係eq低
係咪唔濕得水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞