[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
連登啲道德撚真係好恐怖
https://lihkg.com/thread/467868/page/1?ref=ios

入去屌佢地!!!!
連登啲道德撚真係好恐怖
https://lihkg.com/thread/467868/page/1?ref=ios

入去屌佢地!!!!

請俾脆!10個脆為之最高分
應該係淘寶30蚊一對既假皮鞋
連登真係好多人云亦云既道德撚
如果唔係事主開左po 你地咪又係繼續係度笑
笑到仆街添啦 依家係度扮乜唔好笑 覺得人好小學雞

仲有依家做乜姐 有咩事就用屋企有事做藉口 放你上網個位真係無責任要知你屋企有乜事 有乜難言之隱喎 始終三唔識七 佢放上網個陣都未知 依家呢到d人就係度狂話佢點點點

仲話要反起底 連登仔扮乜正義使者 網上食花生恥笑post日日都有 放上網個個做錯d乜要比你地反起底? 就係因為事主出黎開po做左受害者? 如果係咁 咁就唔該你地一視同仁 龍門任你搬

收皮啦道德撚
咁最後重有冇present?

仲有依家做乜姐 有咩事就用屋企有事做藉口 放你上網個位真係無責任要知你屋企有乜事 有乜難言之隱喎 始終三唔識七 佢放上網個陣都未知 依家呢到d人就係度狂話佢點點點

仲話要反起底 連登仔扮乜正義使者 網上食花生恥笑post日日都有 放上網個個做錯d乜要比你地反起底? 就係因為事主出黎開po做左受害者? 如果係咁 咁就唔該你地一視同仁 龍門任你搬

收皮啦道德撚

連登仔d質素係咁上下
咩鞋
連登班道德撚真係好得人驚
早排有個frd坐我架車果陣鞋底甩左好多碎出黎 佢仲問我點解張地毯咁污糟
佢自己丟架都唔俾笑 咁惡既
溫室小花呀?
洗唔洗頒個獎俾佢添
正因為知道好多人都冇同理心,所以柒既時候我都會扮冇所謂,如果俾你班扑街影響心情我咪仲蝕底
咁都有得笑

咩呀你叫我呀

收皮啦道德撚

啱呀 嗰啲追擊肥婆po 又po相又開樣又恥笑 又唔見有人企出嚟做正義撚
周街見到女人又影底放上嚟評頭論足 又唔見你地要話要反省要企道德高地?

收皮啦道德撚

啱呀 嗰啲追擊肥婆po 又po相又開樣又恥笑 又唔見有人企出嚟做正義撚
周街見到女人又影底放上嚟評頭論足 又唔見你地要話要反省要企道德高地?
鞋帶都無
係咪窮撚到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞