[突發有圖]今日present緊個陣走撚左出班房

476 回覆
2869 Like 179 Dislike
留名起TB底
所以話恒大仔係垃圾啲,笑啲中學生先會笑嘅野

恒大叫返恆中算啦

1.關我地撚事
2.笑點難搵過樓主老母個G點
比我就笑唔出
唔明有咩咁好笑 乜都擺上黎
有無當你groupmate係groupmate
咁賣隊友其實自己都羞家姐

恆大係咁上下架啦 唔係未見識過
根本樓主唔係組員或者樓上所講既tb
聽聞係坐後排d mk仔開po
利申:身邊有朋友識樓主 你自己做過咩你最清楚

坐係度影

坐係度影

留名又睇連登仔炒車

坐係度影

留名又睇連登仔炒車

Details
起反佢底轉頭
同埋如果大家都有Heart做份assignment
遇到呢種情況 係笑唔落個groupmate
而且會好擔心佢 同支持佢
唔會係放上網 等人笑

成件事好似當年香港m記出事
個主席自己一個面對
佢條Team 佢出黎黎 距離成5,6個身位
一d team spirit都無 好似事不關已

如果我係個miss
而且係教 hr management marketing ib 科
我見到呢個Post 我實比超底分比樓主
其他Groupmates 比分上會Mark up

前排 已經係小學雞 但樓主更小學雞

我反而擔心個男仔 見到同學笑佢
自已組出賣會點諗
確實係好好的人生一科
希望佢努力 搵錢 叻過哂成班人
特別係樓主

呢d小插曲咁好笑 大個一定會攞返出黎講
講到出賣 仲要見到個post黎比分完全對人唔對事 你做miss真係死得

你睇教乜野科 商科做Team Work Project
呢方面我教實管得緊 要正氣
唔通出到去社會 自己友都唔撐?
最多返公司話佢幾句 同諗方法
去解釋 去Pre多次
出力去補獲 並唔係
自己友都笑埋一份

可能你地未試過 以前做Group Work果時
比全班人眼紅 覺得我地組做得好
其他組成個幾月唔Show我地 唔同我地講野
之後我地就好有鬥志 實要做到最好
結果唔錯 呢一刻就知Team Spirit好重要

出到去社會 大家搶生意
競爭者 仲更唔比面同害你
自己友都唔幫
你話我係client點敢叫你地幫手
有起事上黎 就只笑身邊人
咁信唔信得過?

柒事出現唔緊要 最緊要係識補獲

十個有九個開Post都話係借朋友Account

咁同Facebook比人Hack有分別嗎?
笑你咪笑你囉 成班道德撚 我理撚得你最近成家死哂定點
柒左比人笑 天經地義
笑你咪笑你囉 成班道德撚 我理撚得你最近成家死哂定點
柒左比人笑 天經地義

個個都好似你咁諗就死撚得啦 出撚左黎做野未呀小朋友?以無道德為榮仲咁撚唔知醜
記撚左第日你老母死撚左公司有野要你做你咪撚同你老母執骨呀 定係你無老母?
唔怪得讀恒"大" 
求其噏句「嘩今次真係踏破鐵鞋盧覓雪」
都好過乜柒都唔做呆咗喺度
其實個笑位響邊
有咩咁好笑呀
lm
講真如果事主無開post既話
依道啲人咪又係繼續笑
依家見到炒哂車
就忽然之間個個企哂上去道德高地
忽然地覺得笑人好幼稚 夠哂虛偽
試問依個post前面事主未開post之前
有幾多個真係覺得on9當有趣
咪又係睇人仆街心態

咪臭係
一個二個耶穌上身咁撚樣
平時乜弱智又笑身體傷殘又笑
竟然對一對oreo 咁寬容
連登仔ho ball
講真如果事主無開post既話
依道啲人咪又係繼續笑
依家見到炒哂車
就忽然之間個個企哂上去道德高地
忽然地覺得笑人好幼稚 夠哂虛偽
試問依個post前面事主未開post之前
有幾多個真係覺得on9當有趣
咪又係睇人仆街心態

咪臭係
一個二個耶穌上身咁撚樣
平時乜弱智又笑身體傷殘又笑
竟然對一對oreo 咁寬容
連登仔ho ball

睇頭幾頁咪見真章囉
原來成班恆大仔黎架
話撚之你爛鞋定爛春袋 笑撚左先啦
一個帶頭話唔好笑之後全部人都開始話唔好笑
切勿跟車太貼
陶傑話大學中學化原來係錯,應該係大學生小學雞化

勿相認

一地Oreo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞