Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike
GROOT 終於搞掂個ac 見到咁多巴打圍屌柒寶真係老懷安慰
GROOT 終於搞掂個ac 見到咁多巴打圍屌柒寶真係老懷安慰

你係Groot? 做咩搞到咁遲先過黎?

搞唔到ac呀
大學email 過左期 公司email 唔用得 屋企用pccw
我有做cd rom追post

我都試過,不過我講英文
可能佢唔識講英文但又怕比人知

柒寶名不虛傳

自己試下 cap張圖上黎啦
人講你又講

柒寶做乜尻 語無倫次
你叫人cap乜嘢
柒寶英文差就一早知
之前post英文原文新聞俾佢温書佢亂鳩咁譯俾人笑到唔敢入post

搞唔到ac呀
大學email 過左期 公司email 唔用得 屋企用pccw

最後用咩方法申請到?仲以為你有hkg+ vip ac 添

搞唔到ac呀

最後用咩方法申請到?仲以為你有hkg+ vip ac 添

本身諗住下個月完約用HKBN
今朝先發現之前用過一排HKBN原來未CUT我個EMAIL
我之前一直用AN機上高登所以無用HKG+
用呢個POST做討論
部priv同iPad air壞壞地要換
iPad air 我就等pro2
部An 機應該換咩好?
用呢個POST做討論
部An 機應該換咩好?

An機等下添,睇下批新機質素如何再決定啦。
用呢個POST做討論
部An 機應該換咩好?

無啦,我就唔再買韓泡菜牌
心水BB又話唔出
SONY唔洗睇
係得Nokia叫有性趣
用呢個POST做討論
部An 機應該換咩好?

心水BB又話唔出
SONY唔洗睇
係得Nokia叫有性趣

等cpu用835嘅機啦
用呢個POST做討論
部An 機應該換咩好?

心水BB又話唔出
SONY唔洗睇
係得Nokia叫有性趣

Nokia 出An機得確令人期待
幫手推下post先囉,如無意外,呢個會係柒寶柒到爆post嘅第一個post, 幫下佢上位囉。
好懷念之前係舊登佢柒爆note7 一戰
用呢個POST做討論
部An 機應該換咩好?

心水BB又話唔出
SONY唔洗睇
係得Nokia叫有性趣

Nokia 出An機得確令人期待
幫手推下post先囉,如無意外,呢個會係柒寶柒到爆post嘅第一個post, 幫下佢上位囉。
好懷念之前係舊登佢柒爆note7 一戰

連登手機台第一爆
全力支持柒寶

繼續柒落去
全力支持柒寶

繼續柒落去

長柒長有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞