Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike
以下係我部手機,入面既passes 90%唔係我既
而係手機update 後自動出現

歡迎卡主報警
唔識分apple pay同Wallet app
唔識分apple pay同Wallet app

ok wallet app
但都仲係改變唔到以上既卡主隨時比人碌曬d錢
放.pkpass 上stackoverflow問Passkit,佢可以解返開張pass邊到黎

利申岩岩對上兩個月搞完wallet pass

我唔明喎大佬
我用家黎咋
放.pkpass 上stackoverflow問Passkit,佢可以解返開張pass邊到黎

我唔明喎大佬
我用家黎咋

教哂你跟住做都唔明

我唔明喎大佬
我用家黎咋

教哂你跟住做都唔明

依家個系統有漏洞要用家fix?

再講 依家係人地D 錢係我度

我駛唔駛去進修學下Programming先知點還返比人
On9
全部都係demo假卡

此post已完
全部都係demo假卡

此post已完

岩,apple store demo機果堆黎
全部都係demo假卡

此post已完

你整黎睇下
岩岩 Contact Apple Support佢地光速話搵個Senior打比我 睇黎唔簡單
全部都係demo假卡

此post已完

岩,apple store demo機果堆黎

樓主幾時比返部機比apple
全部都係demo假卡

此post已完

你整黎睇下
岩岩 Contact Apple Support佢地光速話搵個Senior打比我 睇黎唔簡單

準備點解釋啦

我唔明喎大佬
我用家黎咋

教哂你跟住做都唔明

On9

你都on9, apple乜鳩漏洞都係全部得你一個發現到,其他科技人或者fb手機page會唔講?你唔係以為自己真係咁勁呀嘛?

教哂你跟住做都唔明

On9

你都on9, apple乜鳩漏洞都係全部得你一個發現到,其他科技人或者fb手機page會唔講?你唔係以為自己真係咁勁呀嘛?

同你個名一樣 我地手機台全寶藍既大名都唔識

On9

留名跟進
更新完多左堆卡出來?
留名
Lau Ming
Senior講咩
好耐冇搭過 HKExpress
而家Boarding Pass support Wallet App?

On9

次次柒寶開post我都屌架啦 有咩出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞