Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike
柒寶上水未

上條撚咩,條柒頭俾人連環踢爆。先係嗰啲pass全部都係假,再有所有Apple Pay嘅卡都要重新加返入去。

同台灣有關係啲打手都係戇鳩鳩。

唔明,咁即係話開post嗰個老作呃人?
使唔使買個西瓜比你呀
柒寶上水未

上條撚咩,條柒頭俾人連環踢爆。先係嗰啲pass全部都係假,再有所有Apple Pay嘅卡都要重新加返入去。

算啦,呢班idog 始終係dog
總之你話Apple有問題佢就咬
柒寶上水未

個漏洞呢?

個漏洞呢?

個漏洞未就係pass 唔會跟icloud id 走
先會令到個genius部iPhone d pass sync 左去我iCloud id囉

個漏洞呢?

先會令到個genius部iPhone d pass sync 左去我iCloud id囉

唔跟id點樣sync去你部機到?
又係你自己講
因為入左天才個id
先倒左落你部機
而加又話唔跟id
你搞到我好亂
請解釋
因為我部機都綁左幾張卡
而加好擔心比不法入士盜用
如果解釋唔到我真係唔排除報警
我擔心左好耐
又係你自己講
因為入左天才個id
先倒左落你部機
而加又話唔跟id
你搞到我好亂

係天才部機 入 我個id

個漏洞呢?

柒左重話人地係狗 題目大大隻字 Apple Pay 漏動, 家下搬龍門變左 Pass

好啦, 死撐話咩信用卡資料留係機到. 點知大把人用 Apple Pay 講信用卡係跟機唔係 iCloud Sync.

如果你真係 iUser, 你點解又唔係你口中既狗?

垃圾
請解釋
因為我部機都綁左幾張卡
而加好擔心比不法入士盜用
如果解釋唔到我真係唔排除報警
我擔心左好耐

報啦 唔報死全家唔洗擔心

個漏洞呢?

[img]http://a63.tinypic.com/fycyl1.jpg[img]

[img]http://a68.tinypic.com/rj39le.jpg[img]

[img]http://a68.tinypic.com/22n5lh.jpg[img]

柒左重話人地係狗 題目大大隻字 Apple Pay 漏動, 家下搬龍門變左 Pass

好啦, 死撐話咩信用卡資料留係機到. 點知大把人用 Apple Pay 講信用卡係跟機唔係 iCloud Sync.

垃圾

死撐話咩信用卡資料留係機到

思覺失調?

[img][url]http://a63.tinypic.com/fycyl1.jpg[img][/url]

[img][url]http://a68.tinypic.com/rj39le.jpg[img][/url]

[img][url]http://a68.tinypic.com/22n5lh.jpg[img][/url]

垃圾

死撐話咩信用卡資料留係機到

思覺失調?

你知唔知咩叫 Apple Pay? 你話你 iUser 呀嗎? 無信用卡定你張卡 Add 唔到?
又係你自己講
因為入左天才個id
先倒左落你部機
而加又話唔跟id
你搞到我好亂

天才部機入你id又如何佢啲pass會倒入你機?
如果照你所講跟機唔跟id
即係你拎左天才部機?
除非佢係你部機入哂啲pass 同卡
唔係點會出現係你部機?
又係你自己講
因為入左天才個id
先倒左落你部機
而加又話唔跟id
你搞到我好亂

天才部機入你id又如何佢啲pass會倒入你機?
如果照你所講跟機唔跟id
即係你拎左天才部機?
除非佢係你部機入哂啲pass 同卡
唔係點會出現係你部機?

呢個未就係問題
點解佢部機入我既ID會將部機所有passes 倒左入我部機
而呢個係天才親口同我講係正常情況

教哂你跟住做都唔明

依家個系統有漏洞要用家fix?

再講 依家係人地D 錢係我度

我駛唔駛去進修學下Programming先知點還返比人
On9

你都on9, apple乜鳩漏洞都係全部得你一個發現到,其他科技人或者fb手機page會唔講?你唔係以為自己真係咁勁呀嘛?

同你個名一樣 我地手機台全寶藍既大名都唔識

原來WED被冇blocked user

教哂你跟住做都唔明

依家個系統有漏洞要用家fix?

再講 依家係人地D 錢係我度

我駛唔駛去進修學下Programming先知點還返比人
On9

你都on9, apple乜鳩漏洞都係全部得你一個發現到,其他科技人或者fb手機page會唔講?你唔係以為自己真係咁勁呀嘛?

同你個名一樣 我地手機台全寶藍既大名都唔識

原來WED冇blocked user
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞