Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike
From GROOT
又夠鐘更新《柒寶鑑》
1。Ios down app要俾曬權限
2。Offscreen test等於熄mon
3。唔識if用法笑人英文差
4。Iphone得1080p
5。唔知an機有720p flagship
6。3部機係機海
7。陪字都唔識用笑人新香港人
8。IOS裝app會變慢
9。當CVE分析網係CVE,等同睇完影評當睇左戲。仲瘋狂笑其他人唔信CVE
10。 1billion =一億
11。TW係支那網
12。唔識睇圖”25%”懶醒俾人即秒
13。note7 speed test輸比6S果時兜足五頁。
14。用note7 寫note7好安全
15。note7色準有曬分都話note7準D。
點解柒寶仲死撐?

他朝君體

反正有乜都係用家問題
點解柒寶仲死撐?

他朝君體

反正有乜都係用家問題

你知唔知咩叫 Apple Pay?
點解柒寶仲死撐?

他朝君體

反正有乜都係用家問題

柒寶
留名

他朝君體

反正有乜都係用家問題

咁就收撚貔啦死撐, 你個題目係話 Apple Pay 有問題呀死撐. 柒左就搬龍門話 pass. 你果 D pass 全部都係假過唔到機. 你用 iPhone 就唔係狗? 戇鳩鳩.

一出個題目就知你唔撚識野, 一係就智障見小小野大叫, 一係就假鼻事件.

係天才部機 入 我個id

天才部機入你id又如何佢啲pass會倒入你機?
如果照你所講跟機唔跟id
即係你拎左天才部機?
除非佢係你部機入哂啲pass 同卡
唔係點會出現係你部機?

呢個未就係問題
點解佢部機入我既ID會將部機所有passes 倒左入我部機
而呢個係天才親口同我講係正常情況

你講緊乜
你唔好急
慢慢黎
千其唔好急
一急就亂架啦
借部機比陌生人login就叫嚴重漏洞
大家好

咁就收撚貔啦死撐, 你個題目係話 Apple Pay 有問題呀死撐. 柒左就搬龍門話 pass. 你果 D pass 全部都係假過唔到機. 你用 iPhone 就唔係狗? 戇鳩鳩.

一出個題目就知你唔撚識野, 一係就智障見小小野大叫, 一係就假鼻事件.

原來#3解釋左都無用,低能仔淨係睇topic同last reply

係喎,狗隻眼唔好
又衝過黎柒做咩
係高登柒咪算囉

原來#3解釋左都無用,低能仔淨係睇topic同last reply

係喎,狗隻眼唔好

解咩釋,明顯係柒左想spin

係喎,狗隻眼唔好

喂!係呀我地idog 隻c 眼其實淨係睇到你

你andog 個隻污糟手唔好再偷機同製造公眾恐慌

邊條好呢⋯⋯

係喎,狗隻眼唔好

哈, 咁你就公開認自己柒左同道歉啦.
你自己既不智重要死撐.

唔睇 Topic 咁比你打個 Topic 做乜撚呀? 有無聽過炸迪迪尼呀? 食柯煎食撚懵左你?

狗眼? 你係狗知到狗眼唔好? 同你覺得你用緊既語言係狗用緊果套? 我係人我唔知你全家係乜. 不過比人流放重要死上連登就真係搞笑.

你出 Post 寫個 Topic 講殺人或姐你打算恐襲再係內文死兜爛兜? 垃圾.

邊條好呢⋯⋯

應該係中間個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞