Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike

邊條好呢⋯⋯

應該係中間個個

下中間嗰個?定三個一齊?
推,好想見佢上報。反正佢不斷出垃圾post 博上位
岩岩再爬多次#1
全部過撚哂期既
做乜佢仲on99走返嚟推
做乜佢仲on99走返嚟推

當年2號假鼻事件咪一模一樣,果條on9仔又係乜都唔知就貼出來。但係2號有種心胸就係認自己㭍左。

依家啲打手每下愈況,完全係關公災難。

你見係高登個班打手一過嚟開Post就係抽水文。網絡論壇嘅病毒腫瘤。
柒寶呢 兜唔到了?
比iDog 咬完駛唔駛打破傷風
駁唔到話人idog
岩岩再爬多次#1
全部過撚哂期既

佢係咁on9架啦
比iDog 咬完駛唔駛打破傷風

精神勝利法唔怪得比人流放

擦夠錢就走啦
咩人最鐘意話人係狗?

孔慶東:兩種不同的語言,你說這個細節很重要,兩種不同的語言,一種是普通話,一種是方言,說普通話的人,沒有義務,沒有必要掌握任何一種方言,中國人有義務說普通話,你沒有義務說東北話說四川話說北京話說天津話,你可能只掌握你長大那個地方的方言,你的家鄉的母語,你沒有義務說別的地方的話。但是任何人都應該有義務說普通話,當你遇到一個人,他說操的方言跟你說的話不一樣怎麼辦,雙方都應該說普通話。故意不說普通話,是什麼人?王八蛋,一定是心裡陰暗有別的目的??。比如說香港人你是不是中國人?那麼據我所知很多香港人不認為自己是中國人,張口就我們香港啦,你們中國啦。這就是王八蛋,這種人就是給人家英國殖民者當走狗當慣了,到現在都是狗,你們不是人。我知道香港有很多人是好人,但是有很多香港人至今還是狗。假如說同樣的事情,如果發生在香港人身上,結果是這樣嗎?結果不是這樣。

好多人係 iuser 但係好多係 iDog. 嘴臉一撚樣.
孔慶東都搬出黎
再次證明IDog 同 五毛係一樣
call緊香肛入黎 你頂住先 wait
柒寶
等睇有幾多人連孔慶東都支持先
柒寶又係時候開工洗板
Apply pay個嚴重漏洞呢?
柒寶鑑
1。Ios down app要俾曬權限
2。Offscreen test等於熄mon
3。唔識if用法笑人英文差
4。Iphone得1080p
5。唔知an機有720p flagship
6。3部機係機海
7。陪字都唔識用笑人新香港人
8。IOS裝app會變慢
9。當CVE分析網係CVE,等同睇完影評當睇左戲。仲瘋狂笑其他人唔信CVE
10。 1billion =一億
11。TW係支那網
12。唔識睇圖”25%”懶醒俾人即秒
13。note7 speed test輸比6S果時兜足五頁。
14。用note7 寫note7好安全
15。note7色準有曬分都話note7準D。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞