Apple pay 嚴重漏洞,用家隨時被盜取餘額

1001 回覆
6 Like 227 Dislike
2017柒寶早抖

大家咁話,早D休息

新年新開始,辛苦曬大家推post

其實你係邊間牌子嘅打手?
可否介紹入行

Shamesung lol仲問
佢地唔會認嫁!
你search 佢地班彈散啲post
有shamesung 但啲比例勁少
目的係曲線打散班想買iphone 既人

大家咁話,早D休息

可否介紹入行

佢地唔會認嫁!

N 年前有個話三叔外無機可揀都入埋黎啦..第一個 post 就係抽水.

http://archive.hkgolden.com/view.aspx?message=4701079&page=3&highlight_id=0
點為三叔護航

當年三叔洗得好重本落 "廣告", 其實高登你先屌得返班柒頭. 鬼佬大把打手手晒錢推. 明知當初 AMOLED 變色 Mon 到 Edge 有兩條星戰能量棒係兩邊.

家下聽聞 Apple 都出兩條能量棒, 但係就真係無得揀啦 iOS.

可否介紹入行

佢地唔會認嫁!

N 年前有個話三叔外無機可揀都入埋黎啦..第一個 post 就係抽水.

http://archive.hkgolden.com/view.aspx?message=4701079&page=3&highlight_id=0
點為三叔護航

當年三叔洗得好重本落 "廣告", 其實高登你先屌得返班柒頭. 鬼佬大把打手手晒錢推. 明知當初 AMOLED 變色 Mon 到 Edge 有兩條星戰能量棒係兩邊.

家下聽聞 Apple 都出兩條能量棒, 但係就真係無得揀啦 iOS.

我最憎佢地懶和平又成日挑起駡戰整亂個場!
日日post 文叫理性討論?
總之佢地一開post 就𨳒𨳊佢地
柒寶呢啲三粒星5毛狗,跟本無所謂理性討論可言,明明成件事佢柒晒都可以屈返人地係攻擊佢,apple 打手之類,咁同欣宜呢啲死不認錯,委過於人既冚家產有咩分別?呢啲人一定要見獲打獲既!
Apple 已死
柒寶仲有回post
2017柒寶早抖

大家咁話,早D休息

唔識醜字點寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞