遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
想問巴打如果想收一副ehero 同一副 evil hero 用黎收藏大概幾錢?

咩類型嘅ehero
依家D卡咁平,開盒邊有得賺???

卡鋪都係開盒齊set only
開五箱計平均一盒倒貼幾十
港日一樣

點解會蝕
我爆襯盒 好少蝕

港日一樣

點解會蝕
我爆襯盒 好少蝕

卡鋪計算方法唔同玩家
終於追完post
有無ching可以腥tg gp條line上黎 想入番坑
終於追完post
有無ching可以腥tg gp條line上黎 想入番坑

Tg LF0511

港日一樣

點解會蝕
我爆襯盒 好少蝕

卡鋪計算方法唔同玩家

唔知你點計
昨日正式回坑,開左兩盒909,700蚊
中1白雪,2魔術陣,2湖之龍,2黑魔導幻影,2虛空,其他唔提啦

點計都係蝕底
中1白雪,2魔術陣,2湖之龍,2黑魔導幻影,2虛空,其他唔提啦

點計都係蝕底

開盒永遠頭3日開
之後開係好容易蝕
你仲要開舊盒
Tg求加:ghostccc

Tg求加:jackkh

點計都係蝕底

開盒永遠頭3日開
之後開係好容易蝕
你仲要開舊盒

開舊盒不如直接收算

港日一樣

點解會蝕
我爆襯盒 好少蝕

卡鋪計算方法唔同玩家

唔知你點計

卡鋪唔係用賣價計
詳情請同相熟卡鋪查詢

港日一樣

點解會蝕
我爆襯盒 好少蝕

卡鋪計算方法唔同玩家

唔知你點計

卡鋪唔係用賣價計
詳情請同相熟卡鋪查詢

Funny
話說依家仲有無superkids個類方便既卡表網
話說依家仲有無superkids個類方便既卡表網

冇中文
得日文抄deck網有卡表
究竟係成個實體card game 沒落呀,定係淨係遊戲王沒落??依家好似搞到以前D online game咁,唔係隻GAME唔好玩,係太少人玩,搞到冇咩癮

香港卡圈本身唔大

仲記得幼稚園到小4卡圈仍然好大
但小4開始電腦出左好多online game,再前身多人玩就江湖同線上遊戲果類,自然已經愈來愈少人玩卡
究竟係成個實體card game 沒落呀,定係淨係遊戲王沒落??依家好似搞到以前D online game咁,唔係隻GAME唔好玩,係太少人玩,搞到冇咩癮

香港卡圈本身唔大

但小4開始電腦出左好多online game,再前身多人玩就江湖同線上遊戲果類,自然已經愈來愈少人玩卡

因為on9代理行精英計畫
唔比貨報紙 書店 文具舖
Tg求加:ghostccc

Tg求加:jackkh

冇人
呢到有冇師兄換deck 想用恐龍真龍換影靈衣

香港卡圈本身唔大

以前無論遊戲王定MOZ都好,係公園/商場/買賣卡既鋪/M記等
一定好多人都會玩卡

香港卡圈本身唔大

以前無論遊戲王定MOZ都好,係公園/商場/買賣卡既鋪/M記等
一定好多人都會玩卡

回憶嚟架,之前中學成日去唔同快餐店打deck,久唔久就會俾人屌,話:靚仔LI度唔俾玩卡架喎,跟住就再轉場
我好似唔小心del左個tg group ,可唔可以add返我,tg:jackkh

香港卡圈本身唔大

一定好多人都會玩卡

回憶嚟架,之前中學成日去唔同快餐店打deck,久唔久就會俾人屌,話:靚仔LI度唔俾玩卡架喎,跟住就再轉場

雖然想玩番,但以前細個同成班小學fd玩親都係假遊戲王卡
自己又睇唔明日文,可以點

香港卡圈本身唔大

一定好多人都會玩卡

雖然想玩番,但以前細個同成班小學fd玩親都係假遊戲王卡
自己又睇唔明日文,可以點

其實來來去去都係個幾隻字,好快睇得熟,上網搵中文效果,拎住自己張卡中日對照,好快就知邊隻字對應邊隻字

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞