遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
依排打算玩返
打算砌真龍deck
唔計extra deck大概要幾錢?
另外想問有咩extra怪推薦要買
脫節左十年左右
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

真龍隻extra一般
劍皇先係主力
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

真龍隻extra一般
劍皇先係主力

咁我都會買既

增殖g好貴

我見我張左下 Duel link都有
仲幾好用

以前増G$10-20@1

咪講以前喇

依家都係$100-120@3(唔追rare

係鬼 升左喇 120up呀

Starter白卡wo
只少我買到

Starter白卡唔會升嘅
日本140 la
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

我見我張左下 Duel link都有
仲幾好用

咪講以前喇

Starter白卡wo
只少我買到

日本140 la

好啦唔同你抝啦
你威啦 熟行情

日版140 starter黎講算貴 但入面啲卡都幾實用
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

已經出左?仲以為link召喚無咁快
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

細真龍平d 912全set 都係得劍王貴50
真龍恐龍貴d 又要落extra

咪講以前喇

Starter白卡wo
只少我買到

日本140 la

好啦唔同你抝啦
你威啦 熟行情

我都係講事實啫
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

我原本就係打算整真龍恐龍
同埋想問香港係跟邊個禁卡表?
係咪仲係半年更新一次?

好難得盒野入面啲卡咁有用
以starter deck系列嚟講
$140抵俾
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

係咪仲係半年更新一次?

依家禁卡表更新得好頻密
1月 4月 7月咁去 為咗瘋狂推新系列
繁體中文有自己禁卡表
一般來講就跟日文4月1表依家
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

係咪仲係半年更新一次?

依家禁卡表更新得好頻密
繁體中文有自己禁卡表

咁搞法我怕7月就搞鳩真龍推link召喚
依排打算玩返
打算砌真龍deck
脫節左十年左右

細真龍
定恐龍大真龍

恐龍真龍呢如果?

係咪仲係半年更新一次?

依家禁卡表更新得好頻密
繁體中文有自己禁卡表

咁搞法我怕7月就搞鳩真龍推link召喚

7月ocg 大表
唔會搞真龍喇應該

呢一副係玩咩
可唔可以講解一下LINK係咩玩法

https://youtu.be/OWNslWUwtAI

係咪啫係成個玩法大改 要帶link怪先可以再超量同調其他怪
想問問各位巴打,知唔知邊到重有millenium box gold edition現貨賣,唔想收二手 唔該晒
想問問各位巴打,知唔知邊到重有millenium box gold edition現貨賣,唔想收二手 唔該晒

信和3樓有,賣11xx

信和3樓有,賣11xx

我去過,貴成千蚊 我知上網訂要計埋運費都要成千蚊,所以問問各位巴打知唔知香港有無其他地方有,會平少少,thanks

係咪啫係成個玩法大改 要帶link怪先可以再超量同調其他怪

遊星
同調完美收皮 暫時未做到唔蝕牌差出link
幾乎所有同調deck可以收埋
我想問有無方法知手頭上嘅咭值幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞