遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
想問下如果想卡搵參考價錢應該去邊度睇?

可以上日本網check
或者你去長沙灣天悅
卡舖價通常貴少少

可以上日本網check
或者你去長沙灣天悅
卡舖價通常貴少少

邊個網D價準?因為我想放D舊卡,要去天祱搵應該有D難

可以上日本網check
或者你去長沙灣天悅
卡舖價通常貴少少

邊個網D價準?因為我想放D舊卡,要去天祱搵應該有D難

點舊法
有冇圖?
見到post諗起以前小學果陣,每次都一大堆fd係到玩假卡

果陣好似幾蚊就有一副卡組了

果啲太雜 組唔到deck 不過我地細個果時邊識咁多
玩具節係咪戇鳩
三神SET賣888
最近執屋搵到堆黑魔導料, 已經無咩時間玩。
有無人有興趣收留佢地, 平放

果啲太雜 組唔到deck 不過我地細個果時邊識咁多

係,細細個有得玩已經好爽

小學試後活動一大班同學加加埋埋拎成千張假卡玩

放幾錢

放幾錢

tg: Reckle0920
有興趣開個價約交收, 我都係求2餐飯同唔想封塵啫
依家D卡咁平,開盒邊有得賺???
依家D卡咁平,開盒邊有得賺???

卡鋪都係開盒齊set only
開五箱計平均一盒倒貼幾十
港日一樣

放幾錢

tg: Reckle0920
有興趣開個價約交收, 我都係求2餐飯同唔想封塵啫

其實係我唔知價位
好耐無出去睇卡
究竟係成個實體card game 沒落呀,定係淨係遊戲王沒落??依家好似搞到以前D online game咁,唔係隻GAME唔好玩,係太少人玩,搞到冇咩癮
究竟係成個實體card game 沒落呀,定係淨係遊戲王沒落??依家好似搞到以前D online game咁,唔係隻GAME唔好玩,係太少人玩,搞到冇咩癮

香港卡圈本身唔大
想問巴打如果想收一副ehero 同一副 evil hero 用黎收藏大概幾錢?
呢支咩價位?
https://t.me/uzirng
可以加埋入TG group 嗎??
出黎喇,奧斯里斯的天空認
Tg求加:ghostccc
呢支咩價位?

幾十蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞