遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
依家睇返好多有趣卡組俾大師規則4 ko左

玩額外既都nerf左啦 逼住跟佢個勢玩
同fd玩都係玩返舊規則同舊禁卡表

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

限你額外特召
逼你買新卡去加位特召

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

限你額外特召
逼你買新卡去加位特召

K社係咁 慣左
遲下出番啲範用嘅link
舊deck就玩到
比少少時間過度下

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

限你額外特召
逼你買新卡去加位特召

K社係咁 慣左
舊deck就玩到
比少少時間過度下

唔打比賽懶得執副野啦

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

限你額外特召
逼你買新卡去加位特召

K社係咁 慣左
舊deck就玩到
比少少時間過度下

唔打比賽懶得執副野啦

總要接受大師4
一係就自己友圍威喂
唔改deck打唔到街人
Neos fans 唉neos系列幾時有強化呀

我都係NEOS fan
NEOS係主角待遇最差既卡組
K社冇心強化

十代控

最近開始落坑儲星塵全版本

Btw有無人有黑暗版爆炎女郎同閃電俠?高價收

我都係NEOS fan
K社冇心強化

十代控

見到淘寶有暗黑版原盒賣500人仔

新規冇想像中咁差
不過都係鳩鳩地

限你額外特召
逼你買新卡去加位特召

K社係咁 慣左
舊deck就玩到
比少少時間過度下

以前最多追唔上速度
依家係直頭收你皮
不過,之前d速度對新手好唔友善
之前睇fd用十二真龍互片過,下下都做大龍鳳幾鳩下
依家新規則下就算真龍恐龍都無以前咁快
想問下想儲返一套E HERO齊每樣一張,唔洗追靚版,咩價錢到
想問下想儲返一套E HERO齊每樣一張,唔洗追靚版,咩價錢到

如果只係通怪效果怪 唔計額外的話應該250內收齊哂(計埋天空俠果啲漫畫ehero卡 只係動畫的話150內

計埋額外的話就真係唔太知 舊元素系統好多融合比人當廢紙咁掉 收唔收到都成問題
Hero最高

我都係NEOS fan
K社冇心強化

十代控

幾舊水
求元朗卡舖位置,去左同益...全部都係賓賓黎既

合益商場啵

合益商場啵

唔通我點錯左z巴去第二個商場?
可能我之前講錯左 so sorry
我成日都會調轉兩個商場名
我係一個都好幾年冇玩實卡

純粹想問 強欲で貪欲な壺

飛10張DECK面OUT GAME先抽2張 咁好用咩

當然勁
最Hit嗰期DDD 煉裝 白龍 墮天
全部冇特別卡一定要上手/key card冇限
可以1換2wo
代價out走deck 有幾可開一次之後會爆deck

Fk draw嘅時侯 當然好用
不過食灰流就喊出嚟

Fk draw嘅時侯 當然好用
不過食灰流就喊出嚟

係咪用精靈之鏡就可以將對手抽卡效果轉落自己到?
細個有套寶玉獸

彩虹龍

個陣差隻黃色幻神 想加埋佢齊deck

寶玉落幻神?你想講幻魔?

係呀 降雷皇

細個無錢買埋

宜家寶玉獸廢到喊
但我都仲係唔死心,諗緊辦法搶救
細個有套寶玉獸

彩虹龍

個陣差隻黃色幻神 想加埋佢齊deck

寶玉落幻神?你想講幻魔?

係呀 降雷皇

細個無錢買埋

宜家寶玉獸廢到喊
但我都仲係唔死心,諗緊辦法搶救

入卡簿比較好
3張3d天馬入左簿😂
初代玩家
見人玩神鷹deck好似幾正咁

不了

咁黑魔導、磁石戰士呢
想玩下主角deck
我斷斷續續都玩到暗黑界基deck個年代
初代玩家
見人玩神鷹deck好似幾正咁

不了

咁黑魔導、磁石戰士呢
想玩下主角deck
我斷斷續續都玩到暗黑界基deck個年代

全部fun deck
黑魔都ok 不過一定唔夠主流打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞