遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
當年玩過寶玉獸,聽講近期有強化,宜家寶玉獸仲玩唔玩得過?

出左2張p怪

出左2張p怪

會唔會太冷門好難收,同埋唔知要咩4星超量
我成副寶玉獸仲係到,好想再拎出去同人打下

出左2張p怪

會唔會太冷門好難收,同埋唔知要咩4星超量
我成副寶玉獸仲係到,好想再拎出去同人打下

等4月先搞喇
出左新規

有冇人可以接收佢地

好正啊

巴打有興趣可以留telegram
全部都好新無摺痕 無P 召果啲 部分有卡套
其他真係乜都有
價錢你覺得合理就得 因為唔係好知價 一蚊張都已經ok

有無得散收

Telegram :Ted La
開個telegram. Group約出來交流下無玩成兩年
Telegram :Ted La
我玩到龍星前期個代就無玩
而家仲有D卡仲係度,仲有水儀,暗黑界個d...etc
三叉,6星冰結個d街機我仲有,仲有d HR好多好多

記得玩得最癲個時我張張都追rare 連誠哥都要用hr,之後無玩係k社放撚曬,其實都幾心痛

人大左,係好想玩翻,但無奈無呢個時間
以前玩真係好開心 又識到多卡友
有d會fd到自私聚 不過上兩年有個卡友過左身

Sorry for 1999

仲有玩個d你睇下有無野想要 我可以放
我d top100卡套仲係度
呢個post令我回憶起好多野,有d傷感

Telegram:Ted La
有冇巴打肯接手,退左好耐坑但宜家先放卡
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19314302&extra=page%3D1
有冇巴打肯接手,退左好耐坑但宜家先放卡
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19314302&extra=page%3D1

有意可TELEGRAM:chiyui889
目標都係儲到武藤遊戲套卡。我都係覺得武藤遊戲副卡係最強。

儲喇
但強就得啖笑

儲喇
但強就得啖笑

當fun deck 主打黑魔導都可以既,只要唔好同堆主流打就得

就算你好似遊戲咁下下神draw都揪唔嬴依家嘅二三線deck

可唔可以講下宜家二三線deck係咩?離開遊戲王太耐完全唔知

可唔可以講下宜家二三線deck係咩?離開遊戲王太耐完全唔知

唔十二獸都係二線
十二獸外掛任何deck都係一線
新手留個名
聽以前有玩真卡d fd講話改左新規則會搞到d卡貶值?
想問除左十二獸...依家仲有咩上位deck?

真龍 ww召喚師
改例點睇

真龍 ww召喚師

真龍

真龍 ww召喚師

真龍

真龍乜鳩
十二乜鳩
AFWW乜鳩
新手想入坑
對恐龍deck好有興趣
新出果副玩唔玩得過
(冇乜錢玩xyz)
新手想入坑
對恐龍deck好有興趣
新出果副玩唔玩得過
(冇乜錢玩xyz)

新嗰副都唔錯
可以買三副基deck砌一副
應該係最平又打得下嘅做法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞