遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
遊戲王fans留名
長期有班一齊玩 交換
唔洗做水魚 俾人呃

點畀人呃法?

Facebook啲交收grp大把人釣水魚
以前天悅+k社問題仲嚴重 所以冇小學
卡舖唔洗講 擺明斬你
新手想入坑 砌副新手deck要幾錢
屯元天有冇遊戲王蒲點

巴打我都係新手,未砌deck,仲諗緊砌咩,住天水圍,一齊玩?telegram傾?
Tg: hysanlam123
係咪而家全部人都玩十二獸 上網睇個個都十二獸
屯元天有冇遊戲王蒲點

巴打我都係新手,未砌deck,仲諗緊砌咩,住天水圍,一齊玩?telegram傾?

遲下聯絡 要考埋dse先 到時再砌 而家慢慢學緊
屯元天有冇遊戲王蒲點

3D真係好靚

有冇人知邊到有開闢3D賣?搵唔到

以前既3d靚D用心好多

係 宜家差左好多

之前係fb交易group 有師兄share左由舊版到911嘅3D
好靚

magic card do hatsudo
si sa so sen

時沙梳些
btw留名 砌緊rr deck
想問下millennium box gold edition 邊到有得買 ? 之前動漫節成$500 蚊
想問下millennium box gold edition 邊到有得買 ? 之前動漫節成$500 蚊

Facebook 交易group開post收
但都要400架喇

但都要400架喇

我group 我request左要入 成個星期都未入到

但都要400架喇

我group 我request左要入 成個星期都未入到

大group等下喇
細group應該好快入到
屯元天有冇遊戲王蒲點

元朗舊合益好似仲有卡鋪

但都要400架喇

但都要400架喇

唔知點解TB 好似會平D 唔知係唔係假

好少去天悅 除非急要/新盒
如果唔係多數都淘寶買卡 未試過中伏

但都要400架喇

淘寶某d平d
但多數都貴過香港艇價
淘寶都唔驚假嘅
驚就淘大店

但都要400架喇

淘寶某d平d
但多數都貴過香港艇價
淘寶都唔驚假嘅
驚就淘大店

其實如果想收一啲常用卡,有冇話去淘寶收係平啲?
有冇巴打試過TB收卡?邊間好啲?

但都要400架喇

淘寶某d平d
但多數都貴過香港艇價
淘寶都唔驚假嘅
驚就淘大店

其實如果想收一啲常用卡,有冇話去淘寶收係平啲?
有冇巴打試過TB收卡?邊間好啲?

唔敢話邊間
有晒地址個d大舖實無死
不過一定係一某卡a平 某卡b平
有得香港收就香港收喇
怕煩咪淘囉
以前淨係睇動畫同儲下啲卡
一直想入坑但身邊冇朋友玩

Hero fans啵
我都係
星期六出天悅玩喇

Hero fans啵
我都係
星期六出天悅玩喇

唔入坑係明智選擇
玩下duel link咪算,有番d遊戲王體驗

Hero fans啵
我都係
星期六出天悅玩喇

唔入坑係明智選擇
玩下duel link咪算,有番d遊戲王體驗

duel link覺得差好遠咁啲野

雜牌一幅
幾年前擺到依家
留名

等k社光復我大影依
留名學野 重玩返3個月中
留名

等k社光復我大影依

4月拿媽回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞