遊戲王實卡集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

白龍表示召左兩條龍等對面半個鐘發動效果
難怪少人玩

我覺得果陣無link果陣白龍我覺得幾好玩,一個回合飛曬FGD 銀河眼 精靈龍
宜家Link限制大左白龍好難玩

岩岩淘寶定制左啲動畫卡 幾正下 個卡背紙質同真卡好接近 我懷疑佢地用真卡做卡底

巴打有無買過金屬卡?
想整幾張來收藏

難怪少人玩

我覺得果陣無link果陣白龍我覺得幾好玩,一個回合飛曬FGD 銀河眼 精靈龍

主玩MAX龍點睇?

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

想整副,手上實卡有多白龍料可以整
不過Max龍應該要散收

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

市價30-40

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

市價30-40

又幾ok喎。。。整返副收藏下都好

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

市價30-40

來啦,收藏下幾正

英文同日文根本無得比

幾錢

我怕麻煩所以淘寶淘翻黎 4百蚊人仔
不嬲遊戲王係買卡送週邊 順路儲埋初回限定碟

岩岩淘寶定制左啲動畫卡 幾正下 個卡背紙質同真卡好接近 我懷疑佢地用真卡做卡底

巴打有無買過金屬卡?
想整幾張來收藏

有呀

隻角好尖 真心會吉傷手 都幾重下 但個卡背麻麻 翻到屋企再影過
我明明買星塵龍銀色金屬卡 佢比左奧雷卡爾克斯結界我都算 仲要比土豪金我 嬲得制負皮左佢再掉左張卡 好彩三神叫ok

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

市價30-40

來啦,收藏下幾正

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=00725&snA=35198&bpage=14&top=9&ltype=&keyword=

難怪少人玩

主玩MAX龍點睇?

不過Max龍應該要散收

好耐冇玩實卡,咩價位?

市價30-40

Max龍蝕hand 食灰流又死
玩技抽白龍鬥大隻仲好
白卡好似跌唔少
收藏魂要出動了
新手入坑,大師規則4之下,邊啲係主流deck?

依家一定係真龍,之後到光道?

星杯呢?聽講有潛力

新主題deck,等人開發

youtube見人用恐龍真龍同星杯
兩套野快到呢
link召仲快過xyz個人認為
係效果冇咁屈

聖杯冇想像中咁勁
未來應該剛鬼同電子界勁

星杯呢?聽講有潛力

兩套野快到呢
係效果冇咁屈

杯冇想像中咁勁
未來應該剛鬼同電子界勁
玩左成十幾年,想一次過放晒,有無巴打有興趣接收? 咩春都有d,有收藏用,有實用,有成副森羅deck
玩左成十幾年,想一次過放晒,有無巴打有興趣接收? 咩春都有d,有收藏用,有實用,有成副森羅deck

有d咩卡?
有意
其實除左呢度,仲有冇平台可以閒聊遊戲王?我見fb呀forum呀都係買賣post,呢度又冇乜聲氣

星杯呢?聽講有潛力

兩套野快到呢
係效果冇咁屈

杯冇想像中咁勁
未來應該剛鬼同電子界勁

剛鬼有1換2死蘇
其實除左呢度,仲有冇平台可以閒聊遊戲王?我見fb呀forum呀都係買賣post,呢度又冇乜聲氣

連登tg group

有d咩卡?
有意

巴打有無tg或者留email都得,send圖比你
係咪有telegram gp入,啱啱買咗副starter想玩番實卡,不過自己冇咩朋友有玩開,想識下朋友一齊玩。
係咪有telegram gp入,啱啱買咗副starter想玩番實卡,不過自己冇咩朋友有玩開,想識下朋友一齊玩。

留tg invite你

留tg invite你

Username : RedSenshi
想問下如果想卡搵參考價錢應該去邊度睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞