信自然療法死全家! (2)

264 回覆
14 Like 0 Dislike
識行政, 得天下

自然療法頂瓜瓜

by 傳銷狗 + 政府垃圾 + cre pass joe2017

邀請大家去佢地頭繼續玩: https://lihkg.com/thread/452504/page/1
呢個世界上好多人邏輯混亂,呢條友既目標永遠係呢群人而唔係同佢討論既巴打,當一個議題俾佢攪到亂七八糟,就會有人睇唔明,邏輯跟唔到,就會有機會信佢

你講緊o字頭位網友

掉返轉 係有巴打撐西醫咁樣做

西醫粉絲
呢個世界上好多人邏輯混亂,呢條友既目標永遠係呢群人而唔係同佢討論既巴打,當一個議題俾佢攪到亂七八糟,就會有人睇唔明,邏輯跟唔到,就會有機會信佢

岩的
那個就係O字頭位網友

你講緊o字頭位網友

西醫粉絲

講緊你啊joe2017,冇撚痴埋黎

你講緊o字頭位網友

西醫粉絲

又自己覆自己

你講緊o字頭位網友

西醫粉絲

自己睇下post先啦
你地睇下我講果段野佢幾咁積極qoute,幾咁積極推落其他巴打度,無非都係模糊焦點,我就唔信佢真心膠,擺到明有心

你講緊o字頭位網友

西醫粉絲

西醫研究背後有統計學數據支持

自然療法有無?

你講緊o字頭位網友

西醫粉絲

自己睇下post先啦

你地睇下我講果段野佢幾咁積極qoute,幾咁積極推落其他巴打度,無非都係模糊焦點,我就唔信佢真心膠,擺到明有心

咁佢手段都好低

不過CA係咁上下

邊位網友無拉拉拉去講經濟學先?

我只係講左市場兩字 就有人帶左去講經濟學再blame econ

邊位網友無拉拉拉去講經濟學先?

我只係講左市場兩字 就有人帶左去講經濟學再blame econ

咪你囉
我只係信市場投票
邊個market share最高咪最好lor
點解隻傳銷狗咁撚流
我只係信市場投票

弱智
點解隻傳銷狗咁撚流

真係想知佢邊間公司

咁佢手段都好低

不過CA係咁上下

所以我之前都話鳩佢過氣,所以咪咁撚激動係鳩咁qoute我想証明過氣手法仲work
我只係信市場投票

民主投票決定宇宙真理

上帝都唔夠行政狗嚟
我只係信市場投票

https://nccih.nih.gov/news/camstats/costs/costdatafs.htm

Reimbursed 基本上都係Conventional medicine,咁Conventional medicine market share最高,咪姐係最好

我只係信市場投票

投票達成共識 一致認為太陽圍住地球而轉 一致認為地球為宇宙中心

咦 手法咁似既

佢應該講係amount咁多隻傳銷保品當中
靜左......

本來我睇頭post都唔信仲有傳銷狗敢響兩登浦面駁屌

一追下post點知真係有隻classic傳銷狗on99咁上水駁屌

建議各位巴打唔駛同joe2017認真辯論,因為所有正經辯論都會俾佢攪到九唔答八,佢個目的就係攪到九唔答八令其他冇追貼個post既人分唔清對錯,佢就可以唔撚要面咁話自己冇錯

大家只需要好似樓主咁開撚狗mode撚佢就夠,佢block得邊個,邊個就係打擊得佢越甘既人
可能已經搵緊新ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞