[睇書撚] 香港異類人仕研究 V

487 回覆
100 Like 6 Dislike
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本
新手想請教有冇愛情小說推薦

我又推多次 停車暫借問
舊啲就李碧華 現代啲就私心推介台灣嘅橘子

多謝返飛翔巴打介紹 有時間會去書局搵搵
另外多藍侵侵巴打介紹果堆英文書 小弟英文程度十分唔掂 應該睇唔明 多謝推介

其實你本身有冇睇過咩係鍾意 咁先介紹到類似嘅type比你
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

上個po係咪有巴打話會整個必睇嘅書list

我又推多次 停車暫借問

另外多藍侵侵巴打介紹果堆英文書 小弟英文程度十分唔掂 應該睇唔明 多謝推介

最近睇緊一本叫別再恐懼自己的恐懼 同埋戀愛待換店 啱啱接觸睇書 d書會唔會太MK 之前咁啱行過書局見係熱賣定受歡迎 買左依2本野睇

我又推多次 停車暫借問

最近睇緊一本叫別再恐懼自己的恐懼 同埋戀愛待換店 啱啱接觸睇書 d書會唔會太MK 之前咁啱行過書局見係熱賣定受歡迎 買左依2本野睇

呢兩本我冇睇過 其實愛情故都係消磨時間睇嘅姐 搵到啱自己心水咪得 理得佢mk
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質

其實本書前半我覺得幾悶, 後半好睇D
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質

我第1個CHAPTER已經覺得唔錯
劉明一身襪

你介紹本野真係唔錯

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質

算你有少少水平

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質

算你有少少水平

即係咩書名

邊本

個POST得4頁JA

我介紹得既會差架咩

會,你個人太低質

算你有少少水平

即係咩書名

上面雜食者果本
讀黎有咩用
讀黎有咩用

一打唔洗找
讀黎有咩用

咁打機,睇戲,行街,上網 有咩用
有無定期舉行關於文學既講座或活動?
想揾文學書藉,可以由呢個節目入手作為參考
入面有唔同範疇既文學作家&相關作品,中西、小說散文、原創翻譯通通都有

主持黃念欣嘅介紹講得好鬼生動,撮要又令人好易明白

http://podcast.rthk.hk/podcast/item_all.php?pid=671&lang=zh-CN

睇緊呢本,講個女仔唔喺華爾街做,走去世界各地嘅農場參觀養殖豬牛雞嘅情況
覺得好多地方對待動物都好唔人道

睇完之後應該開上面講過嗰本雜食者的兩難嚟睇

睇緊呢本,講個女仔唔喺華爾街做,走去世界各地嘅農場參觀養殖豬牛雞嘅情況

其實人類不嬲都係最自私既動物
我都希望有朝一日人類可以滅亡黎救返依個世界
不過你話叫我唔好食肉,我自問又做唔到
有冇入門學邏輯既書推介呀
個topic

咁嘅topic 邊撚個會入嚟呀

悶呀嘛, 仲有D好奇既人入黎

我真係比你呃咗入黎, 順便正皮

其實人類不嬲都係最自私既動物
我都希望有朝一日人類可以滅亡黎救返依個世界
不過你話叫我唔好食肉,我自問又做唔到

只食可持續農產品
不過多數唔平
最近睇完'尋秦記'新版,少左好多甜位

不過我鐘意台灣版的書字密d, 又好似大本少少
想搵用字唔會太深,內容吸引,最好一睇就停唔到果種,既英文小說睇
巴打們有無推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞