[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
入嚟係因為歌太好聽
同埋輝人夠on9
好似睇緊自己同啲friend咁

我睇完嗰段 我不要再玩這種遊戲 即刻入坑

solar小隊

solar飯
入嚟係因為歌太好聽
同埋輝人夠on9
好似睇緊自己同啲friend咁

我睇完嗰段 我不要再玩這種遊戲 即刻入坑

solar小隊

solar飯

Solar飯加一
佢地好多人鐘意 但全部都係其他團團飯

駁唔到

sad but true
Mamamoo係其他團飯心中永遠有一席位罝

最鐘意玟星

我輝狗

輝狗
好鍾意輝狗同solar把聲,好有特色
成日loop輝狗幫希徹feature個隻Narcissus

駁唔到

駁唔到

最鐘意玟星

稀有同志

駁唔到

最鐘意玟星

我輝狗

輝狗

輝人

駁唔到

最鐘意玟星

稀有同志

好稀有咩
最鐘意玟星too

駁唔到

最鐘意玟星

稀有同志

好稀有咩
最鐘意玟星too

依到SOLAR同輝狗最多
收到msg終於有得拎盞蘿蔔燈

巴打邊到訂?我係ig訂左好似冇貨要退錢

駁唔到

最鐘意玟星

稀有同志

好稀有咩
最鐘意玟星too

依到SOLAR同輝狗最多

其實都好鍾意日月line
入坑嘅第二日
煲咗好多個live
啲Adlib高質到
玩味十足
點解尖沙咀間HMV冇melting隻碟
收到msg終於有得拎盞蘿蔔燈

剛剛拎左

我個人覺得紅色搭支燈最靚

Mamamoo快啲嚟香港啦
Mamamoo

入坑的第二晚

入坑的第二晚

呢隻最鍾意首 I miss you

入坑的第二晚

Words don't come easy 好chill聽得好舒服
Taller than you 有啲 The Real Slim Shady 嘅感覺幾特別
兩首都好好聽
Emotion又係聽得好舒服,有種喺黃昏聽電台嘅感覺,段rap都好夾個氣氛
冇後悔入坑

入坑的第二晚

Words don't come easy 好chill聽得好舒服
Taller than you 有啲 The Real Slim Shady 嘅感覺幾特別
兩首都好好聽
Emotion之前嗰首,第五首,唔識打韓文又係聽得好舒服,有種喺黃昏聽電台嘅感覺,段rap都好夾個氣氛
冇後悔入坑

入坑的第二晚

兩首都好好聽
Emotion之前嗰首,第五首,唔識打韓文又係聽得好舒服,有種喺黃昏聽電台嘅感覺,段rap都好夾個氣氛
冇後悔入坑

比你引到我係spotify dl哂佢地既歌黎聽
一直好鐘意佢地
但只係聽過佢地幾首歌
自己覺得MAMAMOO既碟隻隻都好聽,甚至d side tracks好聽過title song
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞