[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike

有個容仙咁嘅女朋友真係夫復何求

又癲又可愛又靚又nice唱歌好聽身材一流
真係好正 雖然個口有啲大

雖然容仙好正但我最愛輝狗

分乜鬼,溝埋一齊做團飯啦笨
容仙rap
無知一問 pink funky果隻碟是咪齋碟黎

應該係 卡都冇張
睇到話容仙 輝人唔親真心o咗 明明2個團內最癲

冇咁fd應該 平時都睇得出容仙同星最fd 95兩個最fd 不過其實成隊都好撚和諧好撚fd

vlive 專登回應左呢單野叫moomoo 唔洗擔心

冇咁fd應該 平時都睇得出容仙同星最fd 95兩個最fd 不過其實成隊都好撚和諧好撚fd

岩岩睇咗 容仙講話輝人討厭佢個度笑死

"唔想同金容仙做所有野"
"就係HATE"
Mmm原來都幾多開vapp

"就係HATE"

見過呢段片,但係未有字幕
新人留名
之前都知道佢地好唱得,好欣賞佢地好enjoy舞台既感覺,
尋晚撳咗佢地去大學表演跟住壞音響個條片睇,不得了

"就係HATE"

新人留名

"就係Hate" 笑死
無知一問 pink funky果隻碟是咪齋碟黎

係 我買左

連登有MAMAMOO POST呀~~~~
留名!!

好愛隊長呀,隊長笑得好可愛又有女人味

連登有MAMAMOO POST呀~~~~
留名!!

好愛隊長呀,隊長笑得好可愛又有女人味

巴打係之前寫故嗰個?

竟然有MAMAMOO post
由Mr.Ambiguous已經睇緊 重以為香港冇咩人識
Ost終於出啦
Ost終於出啦

補link
https://youtu.be/ZMVYuE8Wiug

我睇認識的哥哥果集之後入坑,兩日時間中晒毒睇左好多YouTube片

我睇認識的哥哥果集之後入坑,兩日時間中晒毒睇左好多YouTube片

我都係 之前一直唔知有呢隊女團

一七年大勢女團
有現場,有歌藝,有舞蹈',有rapping,有gag women

一七年大勢女團
有現場,有歌藝,有舞蹈',有rapping,有gag women

睇黎真係好多人唔識佢地 希望2017多d人識呢隊屈機野啦

海外比較少人識
希望再有機會上多啲出名既綜藝啦

一七年大勢女團

睇黎真係好多人唔識佢地 希望2017多d人識呢隊屈機野啦

海外比較少人識
希望再有機會上多啲出名既綜藝啦

BTW 世界搞緊活動 得閒去填下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞