[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
新飯留名
近排係咁睇MAMAMOO 迷上左佢地 佢地唱得好正
最正都係MoonByul
新飯留名

明明睇落佢應該係最wild果個 點知佢係最保守最靜
不過真係好型
新飯留名

不過真係好型

係啲姐姐妹妹太癲
新飯留名

不過真係好型

係啲姐姐妹妹太癲

睇showtime見到佢地著gfd套衫就覺得 就咁睇樣容仙同輝狗其實同一般idol差唔多
點鬼知禁痴線
新飯留名

不過真係好型

係啲姐姐妹妹太癲

睇showtime見到佢地著gfd套衫就覺得 就咁睇樣容仙同輝狗其實同一般idol差唔多
點鬼知禁痴線

MoonByul係女神級
你地好呀,
我對上飯係四姨太
mamamoo 比四姨太 好似冇咁cool。。。
多多指教

歡迎
mamamoo四個都喪架喎 邊會cool

唔記得講 四姨太即係 Brown Eyed Girls.
都係唱得嘅人

點鬼知禁痴線

mamamoo可以係idol 可以係singer 又可以係gagman

漏咗 仲係演員
心臟作動

係正常跳動
新飯 mamamoo論實力真係完勝其他女團
佢地d live 好好睇 睇到起雞皮
新飯留名

不過真係好型

係啲姐姐妹妹太癲

點鬼知禁痴線

果集久唔時拎出黎睇,可以笑到練腹肌
話說尋晚仙係喺KBS唱完趕去MBC攞獎
同一晚兩個台見哂

漏咗 仲係演員
心臟作動

係正常跳動

係咩 我記咗做韓文個音

韓文個音係正常作動
但心臟作動呢4個字好好笑 好似啲bb作動咁
同一晚兩個台見哂

容仙同eric nam係完全唔過電 都有獎拎 仲要容仙講完野之後彈到勁開
同一晚兩個台見哂

容仙同eric nam係完全唔過電 都有獎拎 仲要容仙講完野之後彈到勁開

唔過電咩 好sweet喎佢地 又夠合拍 2個都癲癲地

佢兩個真心正
同一晚兩個台見哂

有人叫佢行過去架

係咩 我記咗做韓文個音

韓文個音係正常作動
但心臟作動呢4個字好好笑 好似啲bb作動咁

柒曬 我去重溫下先

我唔敢睇多次
潛完水返黎好多人
潛完水返黎好多人

呢個post算好多人 我平時蒲開我名果團既post
1日都唔知有冇3條友講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞