[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike

唔知黎緊仲會唔會上下d綜藝節目呢
定忙緊準備演唱會

演唱會搵錢>其他行程 (好似係)
嚿年夾硬抽左時間拍套show time真係 準備concert真係好煩
應該唔係大節目既都唔會接 (9up)

應該準備演唱會啦...
要記住有個舞痴

如果香港開就正
Btw想睇佢地上一週
170206 #MAMAMOO 官咖公告

http://cafe.daum.net/mamamoo/1t35/228

大家好,這裡RBW。
在此向各位傳達2016 MAMAMOO CONCERT MOOSICAL ‘REWIND PROJECT’
Project 01. 2016 MOOSICAL : Photo book + LIVE 2CD預售的公告。
請參考以下事項

透過Bizent Mall從下午3點開始預售
欲了解此商品的相關文案事項請移步至Bizent Mall
請多多給予關注,謝謝。

圖片2最下方注意事項翻譯:

外盒
Photo Book:228*296 mm / 216p
Live CD:2CD
海報:750*510 mm /1款
Photo Card:180*250 mm /4款(隨機1款)

1. 本商品只可在Bizent Mall上購買。
2. 最多只可3個商品一起配送
3. 本預購商品上市後(預計2/13)可能會依據日程狀況而有所更動。
4. 可與其他商品一起訂購,但須個別附加運費還請多多諒解。
5. 此商品為結帳後不可取消的商品,無折存款結帳的狀況下,3天內未入帳則自動取消訂單,請在期間內結帳。
6. 請留意無折存款要追加存款的狀況下,是無法確認是否已結算的。
(無折存款時,請注意Bizent Mall的顧客中心事項)

CR:Mamamoo台灣首站

喂正阿...
好鍾意玟星
好有型又靚
聽日去訂碟先
聽日去訂碟先

咁快有得訂啦咩?
聽日去訂碟先

咁快有得訂啦咩?

我見天空個fb有?

係咪受女fans追捧多d 所以呢度冇乜人討論

唔係靠顏值係少人D架啦

唔係靠顏值係少人D架啦

同埋細公司

唔係靠顏值係少人D架啦

唔係靠顏值係少人D架啦

容仙一個頂十個啦

唔係靠顏值係少人D架啦

同埋細公司

細公司冇乜所謂 最緊要做起左
細得黎做唔起就有所謂

唔係靠顏值係少人D架啦

同埋細公司

細公司冇乜所謂 最緊要做起左
細得黎做唔起就有所謂

我見韓國果邊好hit,反而呢度咁冷清

韓國男女飯比例係幾多
好鍾意玟星
好有型又靚

+1
一開始睇佢地係同btob交換舞台 好似旼赫 勁型
香港邊到有得訂photobook

容mc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞