[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike

開錯人地車門係咪都係尋日

佢地好小會唔打招呼
琴日柒左就即刻飛上車

幾時有單咁既野 有冇片

https://twitter.com/2younggirls/status/813416942585266177
一人一段loop得最多次既live

https://youtu.be/sZKEK9lDQuA

媽木好多live都係不停loop 無話邊段最多

Decalcomanie出果兩日我淨係loop呢首 applemusic show左兩日播左九十幾次

佢地好小會唔打招呼
琴日柒左就即刻飛上車

幾時有單咁既野 有冇片

https://twitter.com/2younggirls/status/813416942585266177

笑死 輝狗要跟實姐姐呀

笑死 輝狗要跟實姐姐呀

係咁chok 手跑返去好cute

笑死 輝狗要跟實姐姐呀

上左bts架車 小狗輝第一個上車所以大fail
新人第1次入黎留名
新人第1次入黎留名

hi 本命係邊個呀你
終於有po留名先

笑死 輝狗要跟實姐姐呀

上左bts架車 小狗輝第一個上車所以大fail

竟然miss左咁精彩嘅野
新人第1次入黎留名

hi 本命係邊個呀你

冇特別偏好其實 做左音飯好耐但都係睇完認哥先認得人
mamamoo個感覺好奇怪 明明佢地係idol 但又似音樂人多 搞到每次見到佢地做idol先會做既野都覺得好唔夾
新人第1次入黎留名

hi 本命係邊個呀你

mamamoo個感覺好奇怪 明明佢地係idol 但又似音樂人多 搞到每次見到佢地做idol先會做既野都覺得好唔夾

佢地係識唱歌既綜藝人
新人第1次入黎留名

hi 本命係邊個呀你

佢地係識唱歌既綜藝人

佢地係不務正業嘅搞笑藝人
唱歌只係興趣 好似係
新人第1次入黎留名

hi 本命係邊個呀你

佢地係識唱歌既綜藝人

唱歌只係興趣 好似係

4個gag women

佢地係識唱歌既綜藝人

唱歌只係興趣 好似係

4個gag women

好想rm摺之前媽木上一次

唱歌只係興趣 好似係

4個gag women

好想rm摺之前媽木上一次

十萬個認同 一直等緊佢地上,一定笑到仆街,不過細公司
rm一話左88,都即刻同fd講,好想媽木上一次

佢地係識唱歌既綜藝人

唱歌只係興趣 好似係

4個gag women

係歌手
不朽的名曲最近個集得媽木一隊idol有得上 已經知佢地其實係歌手
自生idol

佢地係識唱歌既綜藝人

唱歌只係興趣 好似係

4個gag women

係歌手
不朽的名曲最近個集得媽木一隊idol有得上 已經知佢地其實係歌手
自生idol

算唔算女版BTOB
留名
你地好呀,
我對上飯係四姨太
mamamoo 比四姨太 好似冇咁cool。。。
多多指教
你地好呀,
我對上飯係四姨太
mamamoo 比四姨太 好似冇咁cool。。。
多多指教

歡迎
mamamoo四個都喪架喎 邊會cool
隔離pos 睇到 今晚第13個stage
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞