[MOOMOO]MAMAMOO討論區[1]新論壇新開始

1001 回覆
55 Like 13 Dislike
咁喇果期我會響韓國既 睇下買到幾多翻黎

如果真係幫手買到 感激不盡

其實支野幾錢

就係唔知 又唔知幾大 所以我都唔會講實一定買到翻黎

我估同上次差唔多...但上次果支唔知比我放左去邊
咁喇果期我會響韓國既 睇下買到幾多翻黎

如果真係幫手買到 感激不盡

其實支野幾錢

就係唔知 又唔知幾大 所以我都唔會講實一定買到翻黎

唔知拎咩比較好 拎張十蚊算

唔係細支架喎 巴打都幾難買咁多支返黎

睇下點喇 不過我應該最快都4月先翻香港

諗下寄去代運韓國倉

諗下寄去代運韓國倉

真係酸死我 望住圖入面支燈 當初冇買到(因為未飯)絕對係我人生遺憾

諗下寄去代運韓國倉

係寄既我寄翻自己屋企咪得

真係酸死我 望住圖入面支燈 當初冇買到(因為未飯)絕對係我人生遺憾

我都係IG貴買...無計..得一個賣...
鬼叫佢地係香港唔紅
支燈家下都冇貨 想買支收藏下都唔得
岩岩睇返 原來1代可以直接換芯就變2代
識變色識震
識變色識震

首先要有第一代枝燈
識變色識震

首先要有第一代枝燈

重點
識變色識震

首先要有第一代枝燈

重點

好彩有

BTW 新年快樂 媽媽木同木木都要健健康康
年初一拜個早年
祝媽媽moo同moomoo都事事順利 身體健康

祝大家都買到支新燈
SEOHYUN you're the best
https://youtu.be/7VlseJqbkZ4

mamamoo啲歌真係好難solo
一定要幾個人一齊唱
新飯lm

一定要幾個人一齊唱

有個comment都講 少時忙內唔係唱得唔好 係簡錯歌 mmm啲歌太多和音同疊聲 一個人唱會太急

一定要幾個人一齊唱

有個comment都講 少時忙內唔係唱得唔好 係簡錯歌 mmm啲歌太多和音同疊聲 一個人唱會太急

忙內堅忙
其他女團上果個唱歌節目好似玩得好開心 mmm冇得上
其他女團上果個唱歌節目好似玩得好開心 mmm冇得上

個新春特備節目

萬人齊個節目唔知想點

唔知黎緊仲會唔會上下d綜藝節目呢
定忙緊準備演唱會

演唱會搵錢>其他行程 (好似係)
嚿年夾硬抽左時間拍套show time真係 準備concert真係好煩
應該唔係大節目既都唔會接 (9up)

唔知黎緊仲會唔會上下d綜藝節目呢
定忙緊準備演唱會

演唱會搵錢>其他行程 (好似係)
嚿年夾硬抽左時間拍套show time真係 準備concert真係好煩
應該唔係大節目既都唔會接 (9up)

應該準備演唱會啦...
要記住有個舞痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞