[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
琴日買左
第一次玩 一開始果4個神壇已經卡左好耐
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得
呢隻係真OPEN WORLD, 唔好俾以前D遊戲影響你要做乜做乜, 隨心就可以
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得
呢隻係真OPEN WORLD, 唔好俾以前D遊戲影響你要做乜做乜, 隨心就可以

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

睇adventure log
手制+號
唔好學前幾頁巴打直接衝入城堡
想問第二個dlc駛唔駛買左第一個dlc先買到?

一買就包晒兩個

對第一個DLC 內容無興趣
想問第二個dlc駛唔駛買左第一個dlc先買到?

一買就包晒兩個

對第一個DLC 內容無興趣

其實係一個dlc嚟
只係有部分早啲比你download有部分遲啲
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

手制+號

WHY NOT
當你打完主線, 你睇完個結局可能都會想知道返究竟發生過咩事, 呢隻game先打大佬再返去主線亦都講得通
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

手制+號

WHY NOT
當你打完大佬, 你睇完個結局可能都會想知道返究竟發生過咩事, 呢隻game先打大佬再返去主線亦都講得通
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

手制+號

WHY NOT
當你打完大佬, 你睇完個結局可能都會想知道返究竟發生過咩事, 呢隻game先打大佬再返去主線亦都講得通

神奇既地方係你點玩都覺得好好玩 完全係無限制 你可以打左大佬先又得 打左四神獸先都得
琴日買左
而家過左 之後做咩好

你鍾意做咩都得

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

手制+號

WHY NOT

神奇既地方係你點玩都覺得好好玩 完全係無限制 你可以打左大佬先又得 打左四神獸先都得

倒敘 先打大佬再打四大天王,跟住再打多次大佬

但係咁大個地圖
而家真係盲中中唔知做咩

手制+號

WHY NOT

倒敘 先打大佬再打四大天王,跟住再打多次大佬

打左神獸先有特別能力之後打乜都易d

咁你可以熄左佢黎玩
新入坑玩到唔想瞓
不過啲跳避好難練
入手左 玩左半個鐘就熄左無掂過
因為覺得幾好玩 所以等有中文更快先玩 想明白個遊戲所有野 唔識英文無計
等出咗中文洗咗master mode個save再玩過

我就不了
煉劍煉到仆街先過到
唔想黎多次

我就不了
煉劍煉到仆街先過到
唔想黎多次

未開始做 normal mode就已經過咗
我解完四個神社既任都未拎倒件禦寒衣
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到

睇第一頁Q&A啦
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到

睇第一頁Q&A啦

我就係係南面間屋同雪山上面都搵唔倒個阿伯

我就不了
煉劍煉到仆街先過到
唔想黎多次

未開始做 normal mode就已經過咗

我應該唔想玩多次master mode既upgrade mastersword 個quest
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到

睇第一頁Q&A啦

temple of time 塔頂
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到

睇第一頁Q&A啦

都係冇
佢係咪消失左 我係咪永遠都拎唔到件禦寒衣
但係又搵唔返個老伯
而家點算 點先拎到

睇第一頁Q&A啦

都係冇
佢係咪消失左 我係咪永遠都拎唔到件禦寒衣

第一定第二條村有得買, 而且好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞