[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
新人留名
Game 連攻略嗰個特典好似聽日出,大家建唔建議買? 本身諗住買二手算

淨係想要地圖

地圖上網ign都有喇
唔知下年出既中文版會唔會有explorer edition?
想買黎玩,但又驚下年有中文版giudebook
下星六出4英傑前傳,希望可以襟玩多啲

官方有講過下個星期六出??
岩岩解完prince sidon條主線
感覺終於開始入戲肉 唔駛9 fing
Btw 首歌勁正

但禮拜五有game awards 大機會有trailer
岩岩解完prince sidon條主線
感覺終於開始入戲肉 唔駛9 fing
Btw 首歌勁正

mipha

但禮拜五有game awards 大機會有trailer

睇啲分析應該係post game?
玩左咁耐先打完第一隻水獸 死左勁多次先發現可以用整冰整走佢
入到去又搞勁耐先開齊 隻大佬出黎反而無扣血一take過
玩左咁耐先打完第一隻水獸 死左勁多次先發現可以用整冰整走佢
入到去又搞勁耐先開齊 隻大佬出黎反而無扣血一take過

我果陣用箭射走 用咗我勁多支箭
隻大佬個第二形態又係用箭射
好鬼心痛
有沒話邊到易d有流星
我係高地睇天睇左好多晚
星都沒粒
打晒d人馬得一粒
又有排都未紅月
有沒話邊到易d有流星
我係高地睇天睇左好多晚
星都沒粒
打晒d人馬得一粒
又有排都未紅月

不停咁打同一隻 冇跌就load
唔捨得爆機
有沒話邊到易d有流星
我係高地睇天睇左好多晚
星都沒粒
打晒d人馬得一粒
又有排都未紅月

上duelling peak 望東面等?
影到之後用sensor
買左好耐仲未玩 等緊中文
有沒話邊到易d有流星
我係高地睇天睇左好多晚
星都沒粒
打晒d人馬得一粒
又有排都未紅月

上duelling peak 望東面等?
影到之後用sensor

睇ign 有教學,每晚都係同一段時間跌落黎
唔捨得爆機

直頭唔捨得玩 特登慢慢玩
唔捨得爆機

但玩到咁上下 唔推劇情 會好易悶
除非你目的係想要舊屎
新手留名,同 frd 借咗嚟玩,一玩就停唔到手

啱啱先玩完開頭四個神殿
又想玩,但又想等中文
依家龜速推進中
唔捨得爆機

除非你目的係想要舊屎

我玩咗兩個月 地圖開得一半都冇 都係揾下啲shrine 爬下山 要行咗個區域七八成先會去開下一個 得閒做下支線 公主可以慢慢等下先 反正佢都等咗咁耐 唔爭在一時三刻
唔捨得爆機

除非你目的係想要舊屎

我玩咗兩個月 地圖開得一半都冇 都係揾下啲shrine 爬下山 要行咗個區域七八成先會去開下一個 得閒做下支線 公主可以慢慢等下先 反正佢都等咗咁耐 唔爭在一時三刻

我打咗兩隻神獸之後覺得再咁落去好快爆機,依家都係喪揾神廟/種子,同埋揾料強化啲防裝,打下人馬咁又一日
堅持唔睇攻略

已決定 『薩爾達傳說 曠野之息』中文版的發售日!

『薩爾達傳說 曠野之息』是一款開放世界冒險遊戲。長眠了100年的主角林克從被懸崖峭壁包圍的原始大地裡甦醒過來,於廣大的海拉魯高原奔馳、生存,並為了守護重要的事物而展開冒險。

以眼前壯麗、全景風景一望無際的世界為舞台,玩家可以隨心所欲地享受所有冒險。『薩爾達傳說 曠野之息』的發售日決定為2018年2月1日(四),玩家可以用繁體中文或簡體中文享受至今為至從未經歷過的冒險。(已持有本軟體的玩家預定能透過更新資料來追加遊戲語言)

早期購入特典

繁體中文冒險指南

地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞