[Switch] [Zelda:BotW] 薩爾達傳說:曠野之息 (14) 2018年初更新中文字幕

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
駱駝boss好難打
針刺祠狂死……

想問後面有道針牆追住果度點過
針刺祠狂死……

時停石仔可以頂到一陣,基本上唔急慢慢行就過到
針刺祠狂死……

後面道牆問題唔大,到盡頭兩凸出黎一個向左、一個向上唔知點行過去……
針刺祠狂死……

後面道牆問題唔大,到盡頭兩凸出黎一個向左、一個向上唔知點行過去……

Ching最後個格留意右邊 佢個石仔無尖 可以跳上去過

啱啱先過完
針刺祠狂死……

Ching最後個格留意右邊 佢個石仔無尖 可以跳上去過

啱啱先過完

多謝ching

第一次跳唔到上去以為係上唔到
考final先出
留名到時出中文版就買dlc重玩

利申:一週目未捨得爆機...

等中文版先玩dlc +1
喺啲shrine入面有得用電頭同防火裝
啲puzzle廢哂
駱駝boss好難打

有盾俾你已經可以盾反佢,或者用fury attack
個Dlc 係用同一個save? 我洗左之前個爆機save 而家得10個shrine

你點做到洗咗爆機嗰save
普通mode有auto save 5個同手動save 1個
清你係唔係揀咗New game由頭打
個Dlc 係用同一個save? 我洗左之前個爆機save 而家得10個shrine

咪就係重玩 㨂new game
駱駝boss好難打

有盾俾你已經可以盾反佢,或者用fury attack

有冇試過用大電
不過我唔醒起可以用

咪就係重玩 㨂new game

咁玩master mode la
今日得閒打左DLC2 4個trials 有無人都係第一時間去解Mipha條線
今日得閒打左DLC2 4個trials 有無人都係第一時間去解Mipha條線

最後先係佢
我覺得boss難
得十支箭
大電殘1 用完又要等charge
更新左咁多次幾時先肯改善下啲流暢度
好心佢機能唔夠勁就刪減啲野啦,
由期係korok forest,啲frame drop勁撚到
由期係korok forest,啲frame drop勁撚到

執過啦
除左korok森林其他大部分時間都stable 30啦

執過啦

執到xb2咁又會屌佢畫面差

執過啦

執到xb2咁又會屌佢畫面差

出switch pro

mipha

mipha

mipha
已買4英傑amiibo
失血
已買4英傑amiibo
失血

我淨係買mipha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞